vrijdag 26 maart 2010

De eerste creaties van Elly, YZC-team

En kijk hier dan toch eens: dit is toch ook weer geweldig! Helemaal Elly!

De vogelhuisjes blijven geweldig, je kunt er echt alle kanten mee op. Elly heeft het nieuwe Tildapapier en kantjes en bandjes gebruikt.
En wat vind je van deze 2 konijntjes Kootje en Nijntje; toch te lief! Zo zie je dat de patroontjes van Tilda leuk blijven. Deze komen uit het boek Fruhlingswelt maar zijn gemaakt met de stofjes uit de nieuwste serie. Voor de huidstof heeft Elly de grijze zandkleur gebruikt. Deze is erg mooi.
Elly, hartstikke bedankt!
Lieve groetjes, Gepke

woensdag 24 maart 2010

Groot nieuws: YZC-team en eerste creatie

Het is zover: ik heb m'n eigen Your Zoap Creative Team. Zeer creatieve en superlieve dames die mij bijstaan in het maken van de mooiste creaties met Your Zoap materialen. Met als doel om alle lezeressen te inspireren en zelf ook de mooiste creaties te maken.

Met heel veel trots presenteer ik jullie mijn YZC-team: Jeanet Bosman, Elly van Trappen, Inge Veer en Jenny Doornbos. Stuk voor stuk pareltjes die zo goed bij Your Zoap passen. Ik ben zo blij dat ze mij willen bijstaan met hun creatieve ideetjes. Het werk van Jeanet bewonder ik al een tijdje en ben steeds weer verbijsterd over wat ze verzint, de blog van Elly volg ik al heel lang en maakt me altijd weer blij: zij kan met kleine dingen haar huis zo leuk aankleden, Inge heeft haar eigen lieve, romantische stijltje: ook weer zo inspirerend en Jenny is zo'n lief positief mens met ook weer ideetjes die zo goed passen bij ons romantische, landelijke sfeertje. Ik ben helemaal blij!

Jeanet heeft foto's van haar eerste creaties naar me gemaild, binnenkort ligt het in de loods en kun je het 'live' bekijken. Een schattig boekje van stof, dat willen jullie allemaal wel :).


Jeanet heeft het prinses-stofpakketje gebruikt, kantjes en lint, plaatjes van Tilda en aangevuld met eigen plaatjes. Maar met je eigen foto's is het natuurlijk ook geweldig! Binnenkort plaatst Jeanet een kleine werkbeschrijving op haar blog.
Ik ben benieuwd of jullie net zo blij zijn als ik en net zo uitkijken naar de creaties van de andere YZC-teamleden want ik kan je verklappen dat ze heel hard aan het werk zijn :)!
Lieve groetjes, Gepke

zondag 21 maart 2010

Kledinghangertje van Marja

Kijk nou toch eens wat een schattig kledinghangertje Marja gemaakt heeft.

Marja heeft Tilda papier gebruikt in combinatie met roosjes. Ik vind hem erg leuk geworden. Zo zie je maar wat een leuk resultaat je kunt bereiken met het hangertje. Ik vind het een leuk kraamkadootje. Op de blog van Marja vind je nog veel meer leuke ideetjes. Marja bedankt voor het insturen van je foto!
(het hangertje kun je natuurlijk via m'n site www.yourzoap.nl bestellen)
Groetjes, Gepke

dinsdag 16 maart 2010

RoSa-Dotje en Inge en meer creaties

Toen Inge en Jeanet een bezoekje brachten aan de loods kreeg ik dit schattige babydoosje van Inge. Ik vind het geweldig. Weer een andere combinatie met het RoSa-Dotje papier.
Bij het babydoosje heeft Inge een schattig labeltje gemaakt om samen met het doosje te geven als bijvoorbeeld kraamkadootje. Inge superbedankt! Het staat te pronken in de loods en is al door veel mensen bekeken.

Deze creatie kreeg ik van Tineke en wilde ik ook graag laten zien. Het is heel iets anders dan kaarten of scrappen. Maar daarom zo leuk om te delen.

 
Tineke heeft een poppenhuis gepimpt en heeft daarvoor kantjes gebruikt die ze bij mij heeft gekocht. Weer een hele andere toepassing. Schattig hé?
Groetjes, Gepke


zondag 7 maart 2010

Gebakjes, gebakjes

Geïnspireerd door de gebakjes van Jeanet ben ik aan de slag gegaan met RoSa-Dotje papier, bloemetjes, lintjes en kantjes. Met dit resultaat:




Ik kan je vertellen dat het zeer verslavend is en je wel gebakjes kunt blijven maken! De mogelijkheden zijn eindeloos. Binnenkort kun je een workshop volgen bij mij in de loods. Moet even een datum prikken.
Groetjes, Gepke

Simpel en zo leuk

Laatst gingen we op visite en ik vond m'n shirtje wel leuk maar ik miste iets. Dus even snel wat kant en lint gepakt, samen ingerimpeld. Kraal erop en bedeltje eraan en zie:

Een leuke versiering voor je kleding. Maar je kunt er veel meer kanten me op natuurlijk. De foto is een beetje donker, sorry!

Ik zal jullie ook nog even vertellen hoe het dan bij mij gaat: dit gebeurde 5 minuten voor we weggingen en ik kon geen speldje vinden. Dus hoppa op m'n truitje genaaid :)!

Veel plezier ermee, groetjes, Gepke