dinsdag 18 mei 2010

Spannend: m'n eerste kaart

Eigenlijk heb ik nog nooit een kaart gemaakt; erg hé? Wel heel veel met papier gefröbeld natuurlijk maar altijd op houtdragers, doosjes enz. Ik was nog zo 'in the mood' met het grijze RoSa-Dotje papier dat ik meteen mee wilde doen met de wedstrijd bij Tiets. Dit is mijn kaart:



De indeling staat vast, zelf mag je het papier enz kiezen. Ik heb RoSa-Dotje Grey papier gebruikt, stempels, kant, de parelpen, hoekjes, bloemetjes, knoopjes en voor een klein roze detail de roze rozenknopjes. Zo langzamerhand ben ik natuurlijk wel weer aan iets roze toe :). Het poppetje is een eigen creatie. Vind je het ook leuk om mee te doen; klik dan hier. En stiekem ben ik best tevreden met het resultaat :).
Lieve groetjes, Gepke

zondag 16 mei 2010

RoSa-Dotje Grey


Deze week ben ik bezig geweest met de grijze serie van RoSa-Dotje. Ik vind het zelf erg mooi passen bij de Vintage- en Jeanne d'Arc stijl. Ik heb diverse projectjes gemaakt. Een bord met 9 vakken, 2 wijnflessen en een tijdschriftenhouder:

De wijnflessen zijn bedoeld als olielampjes; met lampenolie en lontjes heb je hele sfeervolle olielampjes. Ik heb voor allemaal het RoSa-Dotje Grey papier gebruikt, de grote en de kleine vellen. De nieuwe (geweldige) stempels, kantjes, bandjes, knoopjes, vilt enz enz enz. Het bord en de tijdschriftenhouder komen deze week op m'n site te staan. Het koffertje wat je ook op de foto ziet heb ik al eerder laten zien. Alles is een mooi geheel geworden en past perfect in de Scandinavische woonstijl die zo in is.
Lieve groetjes, Gepke

woensdag 12 mei 2010

Nog een creatie van Elly

Hoe Elly het toch weer doet; iedere keer weer zo'n geweldige creatie! Het bord vond ik altijd al leuk maar op deze manier is hij toch wel helemaal geweldig! De combinatie met het Tildapapier is geweldig. Elly wat heb je er weer iets moois van gemaakt. Super bedankt!


Zoveel geweldige details. Wil je ze in echt bekijken breng dan een bezoekje aan onze loods. Maar natuurlijk kun je alle materialen ook bestellen via de website: www.yourzoap.nl.
Veel inspiratieplezier, lieve groetjes, Gepke

dinsdag 11 mei 2010

Sunshine award en creaties van Lena en RoSa-Dotje

Deze award kreeg ik van Lena omdat zij m'n RoSa-Dotje papier zo mooi vindt. Lena heel erg bedankt! Ik voel me zeer vereerd!


Maar Lena heeft ook nog geweldige kaarten gemaakt met het RoSa-Dotje papier.

 
Ik vind ze enig! Wat heb je leuke combinaties gemaakt en de kleurtjes zijn helemaal geweldig! Lena, bedankt!
Lieve groetjes, Gepke

woensdag 5 mei 2010

Nieuwe creatie van Elly

Soms kan ik zo zitten suffen! Deze foto's had ik al van Elly ontvangen! Elly, sorry! En ik vind het zo'n geweldig mooi hart geworden. Elly heeft het grote hart (slechts 1,70) met de paperstack Flowergarden beplakt en er een geweldig vrolijk zomers geheel van gemaakt. Het is wel te zien dat hier heel veel werk in zit. Geweldig! Ik word er helemaal vrolijk van.

Hij hangt wel erg mooi daar aan dat rekje :). Maar bij mij in de loods krijgt hij ook een mooi plekje hoor! Elly, hartstikke bedankt!
Lieve groetjes, Gepke

Prachtige creatie van Jeanet

Er is al weer een maand voorbij en de dames van het YZCT zijn weer zeer creatief beziggeweest. Van Jeanet heb ik de foto's ontvangen en die laat ik natuurlijk meteen zien.

Het is werkelijk schitterend geworden; dit uithangbord met Your Zoap erop. Dat zal heel lang in de loods blijven hangen :).
Het is een echte 'Jeanet' creatie geworden, vinden jullie niet? De lieve tortelduifjes komen uit het boek Sommerfrische. Het papier is van Tilda, de paperstack Flowergarden en letters Flowergarden. Het uithangbord vind je bij de MDF-producten. Verder natuurlijk veel kantjes en bandjes.
Lieve Jeanet, heel erg bedankt. Je hebt weer een pronkstukje gemaakt waar veel mensen blij van zullen worden.

Ik weet dat de andere dames ook druk bezigzijn en kijk vol verwachting uit naar de volgende creaties :).
Lieve groetjes, Gepke