donderdag 10 juni 2010

Eline's boek

Zo leuk! Ik mag het eindelijk vertellen :). Op de blog van Eline heb je al kunnen lezen dat Eline bezig is met het maken van een Home decoratie boek. Vol met leuke ideetjes, allemaal in de stijl van Eline. Fantastisch dus! En ik ben er apetrots op dat ik een hele kleine bijdrage mag leveren aan het boek. Ik heb dus al gewerkt met de nieuwe materialen, papier, stempels, stofjes, kantjes en bandjes en ze zijn geweldig!

Ook heel leuk vind ik het om te melden dat je straks het boek en alle materialen kunt kopen bij Your Zoap, mijn loods en webwinkel. Wil je straks als eerste het boek ontvangen stuur dan een mailtje naar: gepke@yourzoap.nl. Ik plaats je op een lijst en stuur een berichtje zodra bekend is wanneer het boek geleverd wordt.
Leuk bericht hé? Eindelijk een Nederlands boek vol met leuke ideetjes, met papier, stempels, borduren en stof en van Eline. Een betere combi kan ik niet bedenken. Ik kijk er naar uit!
Groetjes, Gepke

zondag 6 juni 2010

RoSa-Dotje creaties en meer

Het is zo leuk om te zien wat voor moois er allemaal met het RoSa-Dotje papier gemaakt wordt. Kijk maar eens naar deze kaarten van Hannie:
Ik heb ze in het echt mogen bewonderen en ze zijn echt fantastisch. Op de blog van Hannie vind je nog veel meer leuke creaties.
Van Louise kreeg ik de foto's van deze lieve kaartjes:
Ook Louise heeft een blog met nog veel meer leuke creaties.
Van Anges kreeg ik dit kaartje, niet met RoSa-Dotje papier maar met Tilda-papier. Agnes heeft hiermee de uitdaging van scrapforum Scrappen Noord Nederland gewonnen gefeliciteerd! Helaas zijn de knipvellen met de Country Girls niet meer te leveren. Maar voor de inspiratie is het nog steeds leuk om te zien.


Van Wendy kreeg ik de foto's van dit schattige ladenkastje; helemaal in Vintage stijl:


Nog één foto: dit vind ik namelijk ook zo leuk. Een schattig doosje om kado te geven:

RoSa-Dotje in combinatie met Tilda; wat een eer! Kitty heeft het patroon van het doosje op haar site geplaatst.
Ik hoop dat jullie geïnspireerd raken door alle mooie creaties van alle lieve mensen die me de foto's gemaild hebben. Bedankt allemaal!
Lieve groetjes, Gepke

vrijdag 4 juni 2010

Sarah is gearriveerd! en meer creaties.

Joepie, de geweldige Tilda-pop van Jeanet is gearriveerd. Een beetje verdrietig zonder haar vriendinnetje maar helemaal blij met haar nieuwe thuis. Kijk maar hoe mooi ze is:

Jeanet heeft de Tilda stof Grey Sand als huidstof gebruikt en het Tilda stofje met de roze bloemetjes voor de jurk. Tilda heeft witte haren. Ik vind haar prachtig en zal goed voor haar zorgen! Jeanet dikke knuffel, superbedankt!
Maar ik heb meer nieuws om te laten zien: Kitty heeft schattige doosjes gemaakt met het RoSa-Dotje papier. Ze gebruikt hierbij de Scorpal; deze is binnenkort bij mij te bestellen. Kijk wat een leuke ideetjes:

 
Voor meer ideetjes en patroontjes van doosjes kun je de blog van Kitty bezoeken.
Maar ook van Jenny heb ik hele mooie creaties ontvangen; ik moet ze alleen nog even op de foto zetten dus die houden jullie nog te goed!
Ik loop een beetje achter met het laten zien van alle mooie creaties die ik opgestuurd krijg (ik ben druk met een 'geheim' project). Dus: heb ik je foto nog niet geplaatst mail me dan even!
Lieve groetjes, Gepke