dinsdag 27 juli 2010

Kerst dotje sneak preview

De kerstontwerpen liggen bij de drukker. Er komen in ieder geval 2 series: een 'traditionele' met rode en groene kleurtjes en een 'romantische' met broderie en veel wit en grijs. Maar er komen ook knip/ kleurvellen met Kerst Dotjes die je zelf kunt inkleuren. Ik heb een collage gemaakt met van alles een stukje zodat jullie vast een indruk krijgen.
Natuurlijk komt in iedere serie de ruitjes terug :). De rood/ groene serie is heel mooi in een traditoneel kersthuis. De wit/ grijze is heel mooi aan te passen bij iedere kleur die je mooi vindt passen in jouw kersthuis. Voor mij zal dat veel kant, zilver en bleekroze zijn. Maar de serie past bij iedere kleur mooi omdat hij zo neutraal is.
Ik ben benieuwd naar wat jullie ervan vinden.
Lieve groetjes, Gepke

vrijdag 16 juli 2010

Eline's huis

De afgelopen weken stonden bol van de deadlines, opdrachten en leuke dingen. Op één er van ben ik ook weer reuze trots. Jullie weten dat er in oktober een geweldig home decoratieboek van Eline uitkomt. De foto's voor dat boek zijn bij mij in de loods gemaakt! Eline is een aantal dagen bij me geweest om alles te stylen en daarna is er een hele dag een fotograaf geweest voor het maken van de foto's. Wat een enorme klus is dat geweest! De loods staat aardig vol :) maar Eline mocht alles verplaatsen en veranderen. Ondanks dat moest de fotograaf Joost zich af en toe in bochten wringen om alles goed op de foto te krijgen. En dat wil ik jullie even laten zien:


Geweldig hé?
Inmiddels is alles weer opgeruimd en zijn al m'n deadlines achter de rug. Maar dat hadden jullie vast als gemerkt want nu is er weer tijd voor m'n blog.
Allemaal een fijn weekend gewenst! Lieve groetjes, Gepke

donderdag 15 juli 2010

Cards Only en Hobbyjournaal

Hier ben ik zo trots op: ik sta met 2 pagina's in de Cards Only! Twee pagina's en groot vermeld 'RoSa-Dotje'. Is het niet geweldig? Natuurlijk heb ik het zelf ingestuurd maar het had ook zomaar niet geplaatst kunnen worden. Dat was nog wel even heel spannend!

Ik had een uitnodigingskaartje voor een kinderfeestje, een tasje om mee te geven na het feestje, een servetring en coctailprikkertjes gemaakt. Allemaal met het RoSa-Dotje papier 'Pretty in Pink'. De 30,5 x 30,5 vellen. Dat is zulk fijn papier om mee te werken. Cards Only bedankt voor de mooie lay-out.
Maar gelijkertijd was er nog leuk nieuws: Kitty Franken heeft met het RoSa-Dotje papier een schattig doosje en kaartje gemaakt en dit staat in het Hobbyjournaal! En dat allemaal tegelijkertijd! Kitty, bedankt! Kitty maakt de meest geweldige doosjes, bezoek haar blog.
Wat een feestje toen ik terugkwam van vakantie.
Natuurlijk liggen beide bladen in de loods en in m'n webwinkel.
Lieve groetjes, Gepke


Creaties van Inge en Jenny

Ik heb het al even in huis maar de tijd ontbrak om de foto's te plaatsen. Het zijn weer geweldige creaties die ik graag aan jullie wil laten zien.
Jenny heeft zo'n schattig boekje voor me gemaakt! Met een heel bijzonder gedichtje, speciaal voor mij. Zo lief!
 
Jenny heeft de Tilda Paperstack 'Seaside' als inspiratiebron gebruikt en daar heel veel eigen details aan toe gevoegd.
Van Inge kreeg ik een geweldige slinger met hartjes en een vogeltje en borduurwerk uit het boek 'Sommerfrische'. De slinger is veel langer maar dat ging niet op de foto. Hier wat details:


Inge en Jenny weer ontzettend bedankt!
Wil je alles van dichtbij bewonderen breng dan een bezoekje aan onze loods in Lelystad. De koffie en thee staan altijd klaar!
Tot gauw, lieve groetjes, Gepke

dinsdag 13 juli 2010

Tilda wintercollectie

Dit nieuws moet ik meteen even delen! De nieuwe wintercollectie van Tilda staat nu op m'n site. Het is allemaal weer even mooi als alles hiervoor. Jammer is dat er (nog) niet direct een nieuw boekje uitkomt. Door persoonlijke omstandigheden bij Tone Finnanger is dit uitgesteld. Maar we zijn creatief genoeg om zelf aan de slag te gaan, toch! En anders zijn de figuren uit de vorige boeken ook geweldig met de nieuwe stofjes.
De thema's zijn Autumngarden en Wintergarden. Ik vind het allemaal weer geweldig!
We verwachten alles rond september op voorraad te hebben.
groetjes, Gepke