zondag 27 februari 2011

Gezocht: Marie Claire Idees nr 81

Regelmatig koop ik de Marie Claire Idees; vind hem de ene keer heel leuk en de andere keer wat tegenvallen. Maar hier is hij niet zo makkelijk te koop dus heb ik hem al een poosje gemist. Nu zag ik dat nr 81 (eind vorig jaar) vol stond met leuke ideetjes. En die heb ik dus niet! Wie weet waar ik hem nog kan kopen of misschien wil je hem kwijt? Ik hoor het graag.
Fijne zondag, lieve groetjes, Gepke


zondag 20 februari 2011

YZCT creaties

Het is al weer even geleden dat Elly, Frences en Jenny foto's hebben gemaild van hun nieuwste creaties. Op het moment ben ik alleen maar aan het verhuizen. Dozen inpakken, dozen uitpakken. Dozen van de ene plek naar de andere verschuiven. Soms word ik er een beetje moedeloos van. Wat een klus! Het hele huis staat vol met dozen! Even niet aan denken :), nu even genieten van deze creaties.
Elly heeft met het nieuwe RoSa-Dotje papier dit geweldige receptenbakje gemaakt:


Dit papier is er inmiddels in het roze, lichtblauw, rood en marine. Op Elly's blog vind je nog meer foto's.

Frences is met Tilda papier aan de slag gegaan en heeft een 'melkpakje' en lucifertoren gemaakt:


Leuk allemaal hé? Op de blog van Frences nog meer leuke ideetjes.
En Jenny is heel druk geweest met RoSa-Dotje stof:




Ook dit is toch allemaal weer te leuk! Hoe vind je de lampenkapjes? Ik vind ze geweldig. Ook op de blog van Jenny meer foto's en ideetjes.
Lieve dames: bedankt weer voor alle geweldige creaties! En sorry, dat het zo lang geduurd heeft voor ze op m'n blog staan. En voor alle lieve lezeressen: als alles hier weer 'normaal' (wat is normaal tenslotte) is dan komen er werkbeschrijvingen bij de creaties van de YZCT-leden. Deze zal ik op m'n site plaatsen.
Lieve groetjes, Gepke