maandag 28 maart 2011

Workshop Rozen van Papier, wo 11 mei.

Dit is ook weer zo leuk! Na een berichtje van Carla over een leuke workshop bezocht ik de blog van Janny; rozen van papier. Wat ziet dat er fantastisch uit! Dat wil ik natuurlijk ook leren! Dus ik heb Janny gemaild en Janny wil graag een workshop bij mij in Lelystad verzorgen. Dat maakt het nog leuker!

Wil je hier aan deelnemen of meer informatie weten, mail me dan even: gepke@yourzoap.nl. De workshop is op woensdag 11 mei en duurt van 13:00 tot 17:00 uur. Op deze middag leer je fantastische rozen maken van papier. En heb je altijd al alle leuke producten van m'n webshop willen bekijken maar is het niet gelukt om naar de loods te komen dan is dit je kans. Als je wilt is er gelegenheid om te shoppen in m'n atelier.
Geef je snel op want vol = vol :).
Lieve groetjes, Gepke

zaterdag 26 maart 2011

Workshop servies beschilderen, za 16 april

Een paar weken geleden heb ik toch zo iets geweldigs leuks gedaan: schilderen op BB-ruitje. Ik ben daarvoor bij Basic Lodge in Slootdorp geweest. Wat een geweldige ruimte en wat een superleuke meid is Laura. Het is een feestje om daar een workshop te volgen. Dit is wat ik heb gemaakt:


Natuurlijk een roos en natuurlijk op een roze ruitje :). Ik voelde me net een echte kunstenaar achter die ezel :). Ik ga me verdiepen in deze techniek en op een later moment deze workshop ook aanbieden. Met goedkeuring van Laura.

Maar ik heb helemaal de smaak te pakken en wil nog een keer bij Laura een workshop 'servies beschilderen' gaan doen. We hebben hiervoor zaterdag 16 april uitgekozen. Maar wie heeft er zin om ook te gaan? Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Meer info vind je op de site van Laura: www.basiclodge.nl. Ook kun je je bij haar opgeven. Het is echt een aanrader! Ik ga in ieder geval met m'n dochter en 2 vriendinnen maar er is plek voor meer!
Lieve groetjes, Gepke

donderdag 24 maart 2011

RoSa-Dotje en Linda

Kijk toch eens wat een leuke creaties Linda met het RoSa-Dotje papier heeft gemaakt. Ze heeft het platte vogelhuisje gedecoreerd. Schattig hé?
En een vogelhuisje.


Ik vind het allemaal erg leuk geworden; een fris en vrolijk geheel. Linda, bedankt voor het opsturen van de foto's.
Lieve groetjes, Gepke

donderdag 17 maart 2011

Open Huis bij Anneke

Aanstaande zaterdag, 19 maart, organiseert Anneke een Open Huis. Anneke is fan van het RoSa-Dotje papier en geeft regelmatig workshops bij mij. Anneke maakt de meest mooie kaarten! Benieuwd? Bezoek dan haar blog.
Anneke woont in Biddinghuizen. Ben je in de buurt, ga dan gezellig even langs en doe mee met de Make & Take. In de ochtend ben ik er ook. Gezellie!
Op woensdagavond 30 maart geeft Anneke een workshop bij mij thuis in Lelystad en kun je deze kaart maken. Ik heb nog 2 plekjes. Heb je interesse mail me dan even: gepke@yourzoap.nl.
Lieve groetjes,
Gepke



woensdag 16 maart 2011

Werkbeschrijving Receptendoosje a la Elly

Pfff, het is gelukt! Het was even een klus om het op m'n site te krijgen maar hij staat er op! Je kunt de beschrijving downloaden en/ of de stap voor stap foto's volgen. Veel succes ermee!
Nu ik weet hoe het werkt volgen er binnenkort meer beschrijvingen van de creaties van m'n YZCT-leden.
Eindelijk ben ik ook weer een beetje op orde en kan het 'normale' leven weer beginnen. Ik heb er zin in! Ik ben met nieuwe ontwerpen bezig, spannend! De stof van de laatste serie 'RoSa-Dotje uit Holland' wordt eind april verwacht. En buiten een zonnetje; wat wil een mens nog meer :).
Lieve groetjes,
Gepke