zondag 31 juli 2011

Eerste filmpje, tutorial klei embellishments

Weer iets nieuws geprobeerd: ik heb een filmpje gemaakt hoe je schattige embellishements maakt van klei. Zo eenvoudig met zo'n leuk resultaat. Spannend weer om te doen (het filmpje dan) en natuurlijk altijd vreselijk om jezelf terug te zien :)!


Veel plezier ermee en een fijne zondag, lieve groetjes,
Gepke

woensdag 20 juli 2011

Frences en PIP

Ik heb een geweldig lijst in de collectie en daar is Frences mee aan de slag gegaan. Ze heeft er voor de kamer van haar dochter een echte PIP-lijst van gemaakt. Ik vind hem zo geweldig geworden! De lijst is lekker groot 48 x 34 cm. Maar kijk gauw hier:


Frences heeft RoSa-Dotje. Eline's Huis, Forever Friends en Tilda gecombineerd, zo gaaf! De lijst heeft ze met acrylverf in de kleur goud geschilderd. Super hé? Meer details bij Frences op haar blog.
En zo maak je dit:
-        Baroklijst groot
-        Kant
-        Papier Tilda Paperstack Summer Blues
-        Tilda Stickers Summer Blues
-        Papier RoSa-Dotje rood uit Holland
-        Papier RoSa-Dotje Pretty in Pink
-        Papier Eline’s Huis
-        Forever Friends B&G A4 foiled paper
-        Forever Friends B&G A4 Decoupage Pack
-        Forever Friends clear stamps The good life
-        Acrylverf Antique Gold
Werkbeschrijving:
Verf de buitenste lijst met acrylverf en goed laten drogen. Snijd het papier naar voorbeeld of smaak in verschillende stroken. Plak hier en daar een kantje of lintje op de plaatsen waar het papier elkaar raakt. Als alles goed naar je zin ligt, plak het dan vast op het ovale stuk mdf. Vervolgens versier je het ovale stuk met stempels, uitgeknipte bloemen, stickers en “gouden” elementen.
Plak dan de lijst op de ovale vorm en als laatste bevestig je het hertje met dubbelzijdig plakband en/of goede lijm in het midden. Heb je een zwaarder “hoofd”, dan kun je het beste een kleine spijker gebruiken om het op te hangen, tesamen met dubbelzijdig plakband.
Natuurlijk kun je alles bij mij bestellen: www.yourzoap.nl
Lieve groetjes, Gepke

maandag 18 juli 2011

Vintage shadowbox en wallhanger

 Gemaakt met het prachtige papier van Pion Design:Deze wallhanger, waarvoor als ondergrond een mdf lijst is gebruikt

Details:Ook het kistje met venster is beplakt het dit mooie papier zodat er een nostalgische shadowbox is ontstaan

Details:Natuurlijk zijn alle materialen, zoals de mdf lijst, het vensterkistje, het papier en alle prachtige kantjes en bandjes, verkrijgbaar in de webwinkel van Your Zoap

Willen jullie meer zien van deze projekten kijk dan maar eens hier: My Everyday Handmades

Lieve groetjes Elly

zaterdag 9 juli 2011

Eline's Winterhuis

Het is zover! Ik kan jullie vertellen dat het nieuwe boek van Eline in oktober wordt verwacht. Joepie! Het belooft weer een superinspirerend boek te worden. Vol ideetjes om je huis winters aan te kleden. Ik heb alles al gezien en heb een kleine bijdrage mogen leveren en kan jullie vertellen dat het de moeite waard is! Je kunt het boek en alle bijpassende artikelen al via m'n site bestellen: www.yourzoap.nl.


Natuurlijk zijn er weer stofjes, bandjes en papier. Maar nieuw dit keer zijn de creatables. Nieuwsgierig? Bezoek snel m'n site: www.yourzoap.nl

Lieve groetjes, Gepke

dinsdag 5 juli 2011

Nieuwe creatie van Jenny


Dit schattige vogelhuisjes heeft Jenny voor ons gemaakt. Ik vind het weer fantastisch. Jenny heeft meteen een werkbeschrijving erbij gemaild en dit keer plaats ik die even hier. Ik heb een nieuwe computer en kan nog even geen pdf-jes maken. Computers, zo leuk maar soms zo irritant!

Werkbeschrijving MDF Birdhouse 3:
Nodig: 1 MDF Birdhouse 3/ Fleur matte acrylverf/ Tilda papierstack SUMMER BLUE/ dubbelzijdig tape en tacky glue/ 1 vogeltje/ 2 pins en 1 veertje (niet echt noodzakelijk, maar wel leuk/ Distress crackle paint/ 1 roos/ 3 blaadjes (klein formaat)/restjes tule (niet noodzakelijk mocht je het niet in huis hebben/ groen, bruin of blauw inktblokje (ik heb groen gebruikt)/ een blauw strikje/ smal organza lint om op te hangen/ drie sprietjes white pearl spray/ wat kant en klare bloempjes (of zelf uitgestanst) met wat spacers en pareltjes als hartje en een swirl (swirlpons)/ parelketting of losse pareltjes, die je om het cirkeltje plakt/ een bedeltje en wat ringetjes/ eventueel stickles.
Verf met de Fleur matte acrylverf de randen van het vogelhuisje. Laat goed drogen en knip uit het papier de vorm van het vogelhuisje ongeveer een halve cm kleiner en plak het op het MDF huisje met dubbelzijdig tape. Versier het huisje naar eigen inzicht met de tule, de bloemen, blaadjes, de swirl enz.
Zet de zwaardere roos vast met Tacky Glue en het vogeltje ook. Dit moet even goed drogen, maar deze lijm droogt gelukkig snel! Plak dan om het cirkeltje de pareltjes en het strikje met dezelfde lijm erop. Zet de sprietjes met de pareltjes goed vast onder de roos. Je kunt in het vogeltje eventueel 2 hartpins steken en een labeltje erbij maken. De ringetjes houden het bedeltje vast.
Ik heb mijn vogelhuisje gemaakt voor twee lieve mensen, die binnenkort in het huwelijksbootje stappen!
Vandaar de tekst: WELCOME LOVEBIRDS.
 
Alle materialen kun je natuurlijk bestellen bij www.yourzoap.nl.
Veel plezier ermee! Lieve groetjes, Gepke

zondag 3 juli 2011

Tilda afgeprijsd

Ivm de zomeropruiming ben ik begonnen met de Tilda artikelen af te prijzen. Alle basics zoals de figuurknoopjes, haren, brads enz zijn met 20% korting. Ook de complete paketten.


M'n website werkt weer; alleen ontvang je geen bevestiging van je bestelling. Ik beantwoord je bestelling handmatig.
Lieve groetjes, Gepke

vrijdag 1 juli 2011

Joepie!

Hij doet het weer! Ben best wel een beetje trots op mezelf dat ik hem weer aan de praat heb gekregen. Wat een gedoe af en toe. Als alles werkt zoals het hoort verloopt het als een zonnetje maar owee als er iets misgaat! En meestal onverklaarbaar. Maar het werkt gelukkig weer.
Fijn weekend, lieve groetjes,
Gepke