dinsdag 30 augustus 2011

Allemaal leuk

Ik heb weer hele mooie foto's ontvangen van klanten met zelfgemaakte creaties. Deze laat ik graag aan jullie zien, misschien inspireert het :).

Saskia maakte deze Tilda-creaties:

Ik vind het zo knap! Saskia bedankt voor de foto's!

Jenny van het YZCT maakte een vaas met 2 gezichten. Zo'n goed idee! Twee vazen in één.


Jenny, bedankt voor dit leuke idee! Jenny heeft het erg zwaar op het moment. Haar man en zoon zitten vast in New York en Jenny staat er helemaal alleen voor. Jenny kan wel wat morele steun gebruiken. Jenny heel veel sterkte! We duimen ervoor dat je man en zoon snel weer thuis zijn.

Er is nog meer! Van Inge kreeg ik deze foto's:


Een schattig geborduurd geurtasje. Inge, het heeft even geduurd voor de foto's geplaatst zijn. Sorry! Maar bedankt voor deze mooie creaties.

Mocht je niet weten wat je moet maken dan denk ik dat dit weer heel veel ideetjes oplevert. Veel plezier ermee!
Lieve groetjes, Gepke



dinsdag 23 augustus 2011

Stof Eline's Huis; de allerallerlaatste voorraad! en opruiming Sizzix Dies

Joepie! Ik heb de hand weten te leggen op de allerlaatste voorraad stof van Eline's Huis (het eerste boek). Maar hierna is het echt op en komt het niet meer. Wil je het bestellen dan moet je echt snel zijn!



Verder ruim ik nu ook de Sizzix Dies op met 40% korting. Enkele stuks!
Lieve groetjes, Gepke

zondag 21 augustus 2011

Welness muisje en opruiming spellbinders

Ik ga nog even lekker door met opruimen! Nu ook de spellbinders met 40% korting! www.yourzoap.nl

Van Hannie van Atelier Tintangel kreeg ik een foto van dit schattige pakketje:


Het muisje maak je van vilt. Wie Hannie kent weet dat ze de meest geweldige viltcreaties ontwerpt. Je kunt dit schattige pakketje kopen bij Atelier Tintangel maar als je een bezoekje brengt aan haar blog maak je ook kans om dit pakketje te winnen. Even meedoen natuurlijk! www.tintangel.typepad.com

Fijne zondag, lieve groetjes, Gepke

zaterdag 20 augustus 2011

Op zoek: cabochons en meer

Hi allemaal,
Ik vind de bedels gemaakt van cabochons (transparante steentjes met een platte achterkant) al heel lang helemaal geweldig! Ik wil dit graag zelf gaan maken en de materialen in m'n webshop gaan verkopen. Maar ik kan geen groothandel vinden en zelfs geen winkel in Nederland die dit verkoopt. Weet iemand een adres? Ik zoek een adres voor zowel de cabochons als de achterplaatjes.


De foto komt van dit blog: http://kleinepiratenbraut.blogspot.com/ Zeker een bezoekje waard; zij maakt de meest fantastische dingen.

Ik ben heel benieuwd of iemand een adresje voor me heeft.
Groetjes, Gepke

woensdag 17 augustus 2011

Romantisch boekje van Jeanette

Jeanette heeft weer zoiets prachtigs gemaakt! Ik weet zeker dat veel dit helemaal geweldig vinden. Je hebt er niet zoveel voor nodig. Voornamelijk Stazon Inkt Stone Grey, kant, broderie, knoopjes, keperband, stempels en een oude sloop of laken (of van bijv. Zeeman). Voor al deze materialen kun je uitgebreid terecht in m'n webwinkel www.yourzoap.nl.

Kijk maar:




En zo maak je het:
Knip uit het witte stof 10 vierkanten van 20 x 20 cm. En 5 vierkanten uit het fiberfill van 18 x 18 cm. Bestempel alle delen aan 1 kant ! Stempel ook op keperband en plak dat op ,ook kun je op een ander stukje witte stof stempelen en dat erop naaien, laat je fantasie lekker gaan ! Naai er knoopjes op en een stukje kant hier en daar. Naai langs 1 kant van elk deel een stuk broderie/kant , plak er rozenlint langs .Wanneer alle delen klaar zijn naai dan 2 delen helemaal rondom op elkaar met ertussen het fiberfill.Ik heb niet de kanten afgezigzagd , kan natuurlijk wel wanneer je dat mooier vindt !
Sla er verdeeld 3 nestelringen in. Je kunt voor dit boekje allerlei foto’s gebruiken natuurlijk…ik heb ze op cardstock uitgeprint dan glanst het niet zo, maar dat is mijn smaak! Naai er 3 onder elkaar op een reep witte stof, knip de maat van de stof naar gelang de grote van de foto’s ! Stempel rondom en tussen de foto’s , aan 3 zijden komt er kant of broderie langs, aan de onderkant komt een stukje bestempeld dubbelgevouwen keeperband , stik 2 delen met de foto’s op elkaar en plak aan beide zijden op het keeperband een linnen knoop. Sla er 1 nestelring in, vouw het nu als een harmonica in elkaar , even met de schaar eroverheen voor een scherpe vouw. Bevestig nu alle delen aan de 3 grote ringen, tussen de bladzijden komen de foto’s. Stempel 2 verschillende vlinders dubbel , plak ze op elkaar met ertussen een lintje , bevestig 2 bedels aan een lint en knoop het aan de bovenste ring vast, stempel tekst op een stukje keperband , plak er een knoopje op en bevestig dit ook bovenaan vast !
Jeanette bedankt! En voor iedereen: veel plezier met het maken van een boekje of zoals de laatste foto een hart of iets anders. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Lieve groetjes, Gepke

vrijdag 12 augustus 2011

Kaartromantiek en opruiming

Joepie! Eindelijk heb ik het boekje binnen! Er ging even iets mis bij de levering maar het is het wachten meer dan waard. Frences; wat een fantastisch boek! Met heel veel inspiratie.

Verder ben ik in een opruimbui en heb alle Creatables afgeprijsd met 40% korting. Je vindt ze op m'n site www.yourzoap.nl  in de rubriek snijden en embossen. Maar de voorraad is niet zo groot dus weer er snel bij.

Ook de boekjes Zeep en Zo en Amigurimi zijn binnen!


Van de laatste staat een artikel in de Hobby Handig.
Fijne vrijdag, lieve groetjes,
Gepke

zondag 7 augustus 2011

Opruiming en tip

Toen de loods gesloten werd is alles in dozen gegaan en in de logeerkamer gezet. Wat een puinhoop! Hoe langer het er stond hoe meer ik er tegenop zag om er iets mee te doen. Gelukkig is onze oudste dochter vandaag gekomen en was zo doortastend om alle dozen open te maken, te sorteren en op te ruimen. De eerste artikelen die daar in zaten heb ik inmiddels met korting in de Outlet op m'n site geplaatst. Dit zal ik de komende tijd herhalen tot alle restanten uit de loods verkocht zijn. Wat een klus is het geweest en wat heerlijk dat m'n oudste dochter dit gedaan heeft. Nu kunnen we weer lopen in de logeerkamer :).


Zowel hobby als restanten woonaccessoires vind je in de Outlet van www.yourzoap.nl. Allemaal met 50% korting. Maar het zijn enkele stuks dus OP = OP.

Ik heb ook nog een leuke tip voor jullie: http://www.atelierlaura.com/; een website vol met creatieve producten en hebbedingetjes. Veel plezier met het bekijken hiervan.


Fijne zondag, lieve groetjes, Gepke

donderdag 4 augustus 2011

Nieuwe creaties van Jenny en Frencis

Ik heb zo'n geweldige MDF lijst in de webwinkel en Jenny heeft deze gebruikt en er dit mee gemaakt.
  


Is het niet fantastisch! Jenny heeft hiervoor de paperstack van Tilda Fruit Garden gebruikt. Jenny bedankt dat je dit weer gemaakt hebt en andere zo inspireert om ook zulke mooie creaties te maken. Wil je meer zien bezoek dan de blog van Jenny.

Maar ook van Frences heb ik weer inspirerende foto's ontvangen:
 
Een mooie layout met Tilda papier.

  

En een fotolijstje met Eline papier. Frences, het heeft even geduurd voor ik deze foto's geplaatst heb :). Sorry! Hartstikke bedankt dat je deze weer wilde delen om zo anderen te inspireren. Het ziet er allemaal even fantastisch uit als altijd. Nog een leuk nieuwtje van Frences: er komt ieder moment een boekje uit wat Frences heeft gemaakt. Dit boekje heet 'Kaartromantiek' en staat boordevol fantastische kaarten door Frences gemaakt. Ik wacht er met smart op; het ziet er super uit. Natuurlijk is het via m'n site te bestellen.
Lieve groetjes, Gepke