maandag 31 oktober 2011

Zo leuk! Nieuw artikel: Framelit

Dit vind ik dan echt weer zo'n leuke uitvinding: Framelit van Sizzix. Het is een stempel met een uitsnijvorm erbij. Zo makkelijk! Ik heb ze al gebruikt en het werkt heel goed. Er zijn al 6 verschillende:

Deze kaart is een voorbeeld van de site van Sizzix, maar ik vind hem leuk en een leuk voorbeeld van degene met de stoel en kroonluchter. Die is toch fantastisch!


De framelits staan op m'n site: www.yourzoap.nl.
Lieve groetjes, Gepke



dinsdag 25 oktober 2011

Nieuw pakketje Atelier Tintangel

Hannie heeft weer zoiets schattigs ontworpen:
 
Voor de pakketjes gebruikt ze het Airmail touw van Divine Twine en dat bestelt ze weer bij mij :). Zo is het kringetje weer rond. Maar Hannie heeft nog veel meer schattige viltpakketjes op haar blog.
Lieve groetjes, Gepke

donderdag 20 oktober 2011

Kinderhartjes

Om de week op dinsdag pas ik op de kleindochters. Deze week was het herfstvakanties dus waren ze er de hele dag. Tja, dan gaan we natuurlijk knutselen! We hebben een hart beschilderd en beplakt met een RoSa-Dotje knipvel. De meisjes zijn 7, de één had het knippen heel goed in de vingers, voor de ander was het wat moeilijker en heb ik de bloemen geknipt. Ditzelfde idee heeft een klant gebruikt voor een kinderfeestje; het was een groot succes.



Je hebt nodig: de kleine ronde harten, acrylverf white wash, sponsjes, knipvel RoSa-Dotje, plakparels Joy, waxkoord, foamblokjes, lint en kant en lijm.
Veel plezier ermee!

woensdag 19 oktober 2011

3ndy Kerstpapier

Joepie! Het is binnen en het is prachtig! Zulke mooie dessins en lieve afbeeldingen. Het papier is 30,5 x 30,5 en mooi van kwaliteit. Elly, bedankt voor de tip!


Dit zijn 2 van de 12 soorten. Kijk maar snel op m'n site: www.yourzoap.nl.

Lieve groetjes, Gepke

'Armeluis'zilver, maak het zelf

Al heel lang had ik een flesje spiegelverf liggen met de bedoeling om hier iets mee uit te proberen. Steeds kwam het er niet van en gisteren tijdens de reclame moest het ineens gebeuren (is de reclame toch nog ergens goed voor)! Met dit resultaat:


En het is zo simpel! Neem een plastic hart (of bal), breng met een sponsje wat spiegelverf aan, niet egaal! Breng ook wat acrylverf Charcoal Grey aan en laat het geheel drogen of föhn het droog. En klaar! Misschien is het even puzzelen, een beetje meer spiegelverf of een beetje meer acrylverf; net welk effect je wilt bereiken.
Verder heb ik een heel smal strookje katoen geknipt en hier de harten aan geknoopt. Label er aan en klaar!
Natuurlijk kun je alle materialen via m'n site bestellen. Het leuke is dat ze zo licht zijn dat je ze straks in de kerstboom zou kunnen hangen.
Lieve groetjes, Gepke

dinsdag 18 oktober 2011

Kerstpapier RoSa-Dotje

Geïnspireerd  door de kerstschaatsjes en hobbelpaardjes heb ik nieuw kerstpapier ontworpen. Het papier is in zachte pasteltinten, 30,5 x 30,5 en weer mooi stevig van kwaliteit.


Dit schattige tasje is gemaakt door Petra. Ik ben bezig met een uitwerking waarbij ik het kerstpapier combineer met de serie Fleur; een hele mooie combinatie. Zodra het klaar is zal ik de foto laten zien.


Maar ook het lichtblauwe stipje uit de Holland serie combineert heel mooi met het kerstpapier.
Lieve groetjes, Gepke

donderdag 13 oktober 2011

Kraampakketten van Melanie

Zo leuk hoe dingen soms weer samen vallen. Een klant van mij stuurde wat foto's van kraampakketten die ze maakt. In een later mailtje vroeg ze of ik soms RoSa-Dotje ontwerp, ze was er grote fan van en heeft er een kraampakket mee gemaakt. Grappig hé? Die foto's laat ik graag even zien.




Wat ziet het er leuk uit hé? Ze maakt nog veel meer, kijk maar eens op haar site.
Lieve groetjes, Gepke

dinsdag 11 oktober 2011

Last minute: workshop tasje met labeltjes

Morgen (12 oktober) is Anneke van Anneke's Card Art bij mij en geeft ze de volgende workshop; een tasje met 6 labeltjes:




De kwaliteit van de foto's slecht, sorry! Anneke heeft gebruik gemaakt van de serie Fleur van RoSa-Dotje. Je kunt kiezen uit een roze of blauwe versie. In ieder tasje komen ook nog 6 labels, die maak je ook! En je leert hoe je de bloem moet maken. De workshop kost 11,50 euro en begint om half 2, bij mij in Lelystad. Ik heb nog maar 2 plekjes! Wil je meedoen stuur dan even een mailtje naar gepke@yourzoap.nl.
Anneke maakt fantastische kaarten, kijk maar op haar site.
Lieve groetjes, Gepke

woensdag 5 oktober 2011

RoSa-Dotje lint en nieuwe stof

Ja, ik ben met volle vaart bezig nieuwe artikelen op m'n site aan het plaatsen :). En hoe vinden jullie dit: RoSa-Dotje lint! Het is een heel lang proces geweest om lint te krijgen met de juiste uitstraling (mat) en de rolletjes die er bij passen. Maar het is gelukt!


Er zijn 3 afbeeldingen, in 4 kleuren: roze, lichtblauw, rood en donkerblauw. Zo leuk!

En dit is ook zo geweldig: geperforeerd suedine. Door de gaatjes kun je het heel goed gebruiken om bijvoorbeeld de patroontjes van Eline te borduren.
De uitstraling is fantastisch! Wat een uitvinding! Het is er in 3 kleuren: offwhite, grijs en bruin. Helemaal van deze tijd dus!
Lieve groetjes, Gepke

Gevonden! Lijstjes en cabucons en GorJuss

Joepie! Ik heb ze hoor! Na lang zoeken spontaan tegen een groothandel aangelopen die de lijstjes en de cabucons heeft.


En minstens even leuk: de clear stamps van GorJuss. Ik vind dit poppetje al zo lang leuk en nu heb ik dan ook eindelijk de stempels en kan er zelf mee aan de slag. Ik heb 6 verschillende. Wat ik ook zo leuk vind van deze stempels dat bij allemaal kleine detailstempeltjes zitten zoals het labeltje met 'the Owl' en het kleine hartje.


Alles staat inmiddels op m'n site! www.yourzoap.nl
Lieve groetjes, Gepke

zaterdag 1 oktober 2011

Eline's Winterhuis; het is binnen!

Joepie! De boeken van Eline's Winterhuis worden net bezorgd. Heb je het besteld dan stuur ik het maandag meteen naar je op. Heb je het nog niet besteld dan kun je dat natuurlijk alsnog doen: www.yourzoap.nl
Ik ga nu eerst even in het zonnetje om het te bekijken. Spannend!

Lieve groetjes, Gepke