zondag 20 november 2011

Brocante Fair 27 november bij Ma-d'r-liefjes

Zondag 27 november organiseert bloembinderij Ma-d'r-liefjes een Brocante Fair. De winkel is van een zus van Elly van Trappen. Afgelopen zomer ben ik een keer langsgeweest en het is zo'n heerlijke winkel! Vol met leuke woonaccessoires en groendecoraties en heel veel inspiratie!

En ik mag gewoon een hele dag aanwezig zijn tijdens de Brocante Fair, met m'n hobbymaterialen. Leuk!! Ik heb er nu al zin in.

Komen jullie ook? Zondag 27 november in Anna Paulowna van 11:00 tot 17:00 uur.


Lieve groetjes, Gepke
P.s. Eventueel kun je van tevoren een bestelling plaatsen via m'n site; dan weet je zeker dat de artikelen waarvoor je komt er ook zijn.

woensdag 16 november 2011

Margriet Winterfair workshop Elines Winterhuis


Aanstaande maandag (de 21e) ben ik aanwezig op de Margriet Winterfair in Utrecht. Ik geef daar bij de stand van Tirion een workshop. Je kunt een kleihanger maken naar voorbeeld uit het laatste boek van Eline: Eline's Winterhuis. Het boek en de materialen van Eline's Winterhuis, kun je op de stand van Tirion aanschaffen. Eline zal maandag ook aanwezig zijn, als je wilt kun je je boek laten signeren. Maar let op: Eline is er niet de hele dag!

Ik zie jullie graag dan!
Lieve groetjes, Gepke



zondag 13 november 2011

Kersthangertjes

Deze heb ik zelf gemaakt; ik vind ze zo schattig. En het is heel eenvoudig en zo leuk om te maken. Ik heb gebruik gemaakt van de MDF plaatjes van 12 x 6,5 cm. Twee gaatjes erin met de Crop-a-dile, wit geschilderd met Fleur Titanium wit,  beetje doorgeschuurd, daarna gestempeld met Stazon Stone Grey en ijzerdraad met kraaltjes of klokjes. Eventueel nog een hotfixsteentje er op en klaar!



Ook leuk ipv een kerstkaart. De plaatjes kosten 60 ct per stuk, dus dat valt mee.
Lieve groetjes en een fijne zondag.

dinsdag 8 november 2011

nieuwe artikelen en creaties van Jenny

Ik heb m'n site weer aangevuld met heel veel nieuwe artikelen waaronder nieuw Engels lint en zoiets leuks: Paper Tape voor de kerst. En schattige rood geruite strikjes.


Verder ook het wolvilt dat gebruikt wordt in Eline's Winterhuis. Nieuwe lijstjes voor de cabuchons en mooi ripslint.
Maar ook leuke kerstboompjes van Papier Maché en het lijstje Noël, achter de 'O' kun je een plaatje of foto plaatsen.


Jenny is weer heerlijk aan het knutselen geweest en heeft deze prachtige creaties met RoSa-Dotje papier gemaakt.




Lieve Jenny, bedankt weer voor de foto's en de inspiratie!
Lieve groetjes, Gepke




zondag 6 november 2011

vrijdag 4 november 2011

Swap Nederlandse Swappers

Ik vind een swap altijd wel erg leuk maar de tijd ontbreekt me om er regelmatig aan mee te doen. Maar deze van de Nederlandse Swappers kon ik niet laten lopen. Deze vond ik zo leuk. Het was een 'Eet smakelijk'-swap. Dit is wat ik van Petra heb gekregen.

 
Ik ben er helemaal blij mee, Petra bedankt!
En dit is wat ik voor Petra heb gemaakt:


 Ik heb RoSa-Dotje papier gebruikt en zo'n nieuwe Framelit (de kandelaar en de stoelen). Ik vond het erg leuk om te doen. Ik hoop dat Petra het ook leuk vindt.
Lieve groetjes, Gepke