donderdag 26 januari 2012

Inpakken met RoSa-Dotje

Van de week moest ik een kadootje inpakken en heb daar het RoSa-Dotje 30,5 papier voor gebruikt. Met de knipvellen en het A4 papier heb ik er een schattig kaartje bij gemaakt. Heel makkelijk! Ook leuk voor een kinderfeestje en dan bijvoorbeeld een doosje erbij.

Het kaartje is van wit Atbelle (cardstock) papier van 9,5 x 9,5, daarna een vierkantje uit een knipvel of A4 papier van 8,5 x 8,5 en nog één van 7,5 x 7,5 cm. Deze plak je op elkaar. Er zijn een aantal knipvellen waarbij het de bedoeling is dat je ze zelf inkleurt maar vind je dat niet leuk dan zijn ze ook heel goed zo te gebruiken. Ik heb ze op het kaartje geplakt; tekststempel van 'Lieve groetjes' erbij en je hebt een schattig kaartje. Heel makkelijk!
De materialen kun je via m'n site bestellen. Heb je zelf een (web)winkel en verkoop je RoSa-Dotje materialen dan vermeld ik je adres graag op m'n blog. Stuur een mailtje naar gepke@yourzoap.nl.
Lieve groetjes, Gepke

vrijdag 20 januari 2012

Open huis vrijdag 20 januari

Vandaag zijn de deuren van 10:00 tot 16:00 uur geopend! Je bent van harte welkom om een bezoekje te brengen en te snuffelen tussen alle leuke hobbyartikelen. We hebben heel veel opruiming!
Het adres is Lelystad, Montferland 4. De koffie en thee staan klaar!

Ik ben vast voor Pasen aan de slag gegaan en heb, naar een idee op Pinterest een hele leuke wandhanger gemaakt. Verder lekker aan het stoeien geweest met wat styropor eieren.


En dit is ook zo leuk! Ook gezien op Pinterest:

Een slinger van bekertjes en kerstverlichting. Ik heb roze en rood RoSa-Dotje papier gebruikt. Het was nog best even een klus, maar het resultaat is zo leuk! De foto's zijn even snel gemaakt dus niet van heel goede kwaliteit :).

Fijne dag en misschien tot straks!
Lieve groetjes, Gepke

dinsdag 3 januari 2012

RoSa-Dotje Special!

Als eerste wens ik iedereen een heel gelukkig en gezond 2012! Met veel creativiteit en plezier.

Maar heel blij ben ik dat ik m'n (eerste) Special kan laten zien: RoSa-Dotje Special Papier! Samen met Jeanette, Elly, Anneke en m'n oudste dochter Mandy, hebben we met heel veel plezier hier aan gewerkt. Een magazine met 32 blz vol met uitwerkingen met RoSa-Dotje papier.




Dit zijn een paar voorbeelden maar er staan nog veel meer projecten in. En: een vel met nostalgische plaatjes!
De hele maand geef ik 20% introductie korting op de RoSa-Dotje Special. Maar ik heb ook heel veel afgeprijsd op m'n site dus breng snel een bezoekje: www.yourzoap.nl
Lieve groetjes,
Gepke