maandag 28 mei 2012

Die lieve Jenny heeft toch zo'n schattige tissuedoos bekleed met RoSa Dotje papier Pretty in Pink! Ze heeft hem voor een zieke vriendin gemaakt, zodat deze af en toe een traantje kan wegpinken. Is dat niet lief?
Maar de tissuedoos zal ook zeker niet misstaan op tafel of in de slaapkamer.Lieve groetjes, Gepke

maandag 14 mei 2012

Kadootje voor de 50e volger bijYour Zoap

Karin geeft een kadootje weg bij de 50e volger van haar blog http://yourzoap.blogspot.com/. En de site wordt steeds gevulder! Breng regelmatig een bezoekje, www.yourzoap.nl. En meld je dan meteen aan voor de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Fijne dag, lieve groetjes, Gepke Www.rosadotje.nl

woensdag 9 mei 2012

Gevraagd: creaties met RoSa Dotje

Lieve blogdames,
Inmiddels ben ik een ieniemienie website aan het vullen met RoSa Dotje papier. Deze site dient voornamelijk ter inspiratie en om het RoSa Dotje papier te kunnen bestellen (wil je een completer aanbod dan ga je natuurlijk naar www.yourzoap.nl). Voor het vullen heb ik jullie hulp nodig. Heb je iets gemaakt met het RoSa Dotje papier stuur de foto dan naar gepke@rosadotje.nl dan kan ik hem op de site www.rosadotje.nl plaatsen. Hoe meer hoe leuker het voor iedereen is.


Vast bedankt! Lieve groetjes, Gepke

maandag 7 mei 2012

Marine uit Holland, kaartjes van Elly

Elly is toch wel zo goed, vinden jullie ook niet? Kijk wat ze nu weer gemaakt heeft met het RoSa Dotje papier. Ik vind het helemaal geweldig! Ik vind de combi van het blauw/ kraft en wit zo mooi!
Het Rosa Dotje papier kun je bestellen bij www.rosadotje.nl maar natuurlijk ook bij www.yourzoap.nl . En Elly heeft sinds kort een hoekje met hobbyspulletjes bij haar zus in de winkel, bezoek haar blog voor het adres: http://my-home-sweet-homemade.blogspot.com/ of Google naar een adresje bij jou in de buurt.
Lieve groetjes, Gepke

vrijdag 4 mei 2012

Vernieuwde webwinkel Your Zoap: open!

De nieuwe webwinkel van Your Zoap is open! Www.yourzoap.nl Zoals jullie weten heeft Karin de webwinkel overgenomen. Karin heeft een hele nieuwe site gebouwd en deze inmiddels gevuld met de vertrouwde Your Zoap artikelen. Maar ook heel veel leuke nieuwe artikelen! Neem snel een kijkje. Karin is reuze enthousiast en ik ben er van overtuigd dat er nog heel veel leuke nieuwe artikelen komen. Karin veel succes! Lieve groetjes, Gepke

woensdag 2 mei 2012

RoSa Dotje Special

Binnenkort is het weer moederdag. Verras je moeder met de RoSa Dotje Special. Een magazine van 32 blz vol met ideetjes met het RoSa Dotje papier voor slechts 4,90. En als extraatje een pagina met nostalgische plaatjes. Je kunt hem eventueel via mij bestellen www.rosadotje.nl of even zoeken met Google naar een verkoopadres bij jou in de buurt. Ben je zo'n verkoopadres stuur me dan een mailtje dan plaats ik een link naar je winkel op m'n site.
Fijne dag! Lieve groetjes, Gepke