maandag 26 maart 2012

OPHEFFINGS UITVERKOOP (Your Zoap gaat door)

25 juni: Inmiddels is onderstaand bericht achterhaalt, gelukkig! Your Zoap is overgenomen door Karin en gaat gewoon door!

Nee, niet schrikken! En ja: ik stop met de webwinkel Your Zoap. Ik loop hier al een jaar mee, twijfel, twijfel. Wel of niet stoppen. Maar nu weet ik het zeker: het is genoeg geweest. Met heel veel plezier heb ik m'n webwinkel de afgelopen 7 jaar opgebouwd en gemaakt tot wat het nu is. Maar de uitdaging is er uit. M'n plezier ligt nu in het ontwerpen en m'n werkzaamheden voor Kippers Hobby. Ik wil iedereen bedanken voor de leuke contacten. Ik vind het een grote eer dat ik zoveel vaste klanten heb. Voor velen zal het als een grote schok komen; dat spijt me zeer.
Inmiddels heb ik heel veel artikelen afgeprijsd. Ook ben ik een aantal vrijdagen (6, 13 en 20 april) geopend (27 april is vervallen, geen open huis op deze datum). Voor meer info: www.yourzoap.nl
M'n blogje blijft gewoon doorgaan. Als alles is afgerond zal ik meer berichtjes plaatsen over
RoSa-Dotje en m'n nieuwe plannen. Want die zijn er natuurlijk altijd :).
Lieve groetjes,
Gepke


zaterdag 10 maart 2012

Uitslag Give away

Ik heb met een random generator 5 getallen laten kiezen en dit zijn de winnaressen:
Astrid - Loes - Miranda - Eefje en Hannie. Willen jullie mij even een mailtje sturen met je adres dan kan ik een pakje papier opsturen. Veel plezier ermee! En natuurlijk ontvang ik heel graag foto's van de creaties die jullie met het papier gemaakt hebben. Gefeliciteerd allemaal! En de anderen bedankt voor het meedoen.

Fijn weekend! Groetjes, Gepke





woensdag 7 maart 2012

Liefs uit Holland

Dit schattige boekje van Inge Blom is nu ook bij ons via de webwinkel www.yourzoap.nl te bestellen.


Ik ben heel benieuwd en kijk er naar uit.
Lieve groetjes,
Gepke