Gepke fotografie

Creatief bezigzijn is wat ik het allerliefste doe. Ook fotograferen is een creatief proces en altijd een hobby van me geweest, naast heel veel andere!
Voorjaar 2012 heb ik een basiscursus gevolgd aan de Fotovakschool, gewoon omdat ik naast mooie foto's ook technisch goede foto's wil maken. Inmiddels ben ik begonnen aan de opleiding Vakfotograaf; een MBO opleiding van 2 jaar.
Maar ik wil graag heel veel oefenen! Daarom bied ik de volgende mogelijkheid:
Fotoshoot met 4 personen van ongeveer een uur, normaal € 100,00 maar omdat ik op dit moment een opleiding volg slechts 75 euro. De beste 20 foto's bewerk ik en deze krijg je aangeleverd op een CD zodat je ze zelf kunt laten afdrukken in de gewenste hoeveelheid en formaat.
Fotoshoot met meer dan 4 personen van ongeveer een uur, normaal
€ 150,00 maar omdat ik op dit moment een opleiding volg slechts 100 euro. De beste 30 foto's bewerk ik en deze krijg je aangeleverd op een CD zodat je ze zelf kunt laten afdrukken in de gewenste hoeveelheid en formaat.

Ik fotografeer het liefste buiten omdat ik de natuur een mooie achtergrond vind, mocht het regenen tijdens de fotoshoot dan heb ik een kleine fotostudio aan huis en maken we de foto's daar.

Neem voor de fotoshoot de favoriete knuffel van je kind mee. Petjes, mutsjes, misschien een extra setje kleding. Het is leuk om van kleding te wisselen zodat de foto's ook afwisselend worden. Ik heb er zin in!

Voel je iets voor een fotoshoot en wil je er samen iets leuks van maken mail me dan:
gepke@rosadotje.nl of gebruik het e-mail formulier op deze pagina. Ik woon in Lelystad maar kan ook naar je toe komen. Buiten Lelystad reken ik € 0,35 per km reiskostenvergoeding.

Werkwijze: per e-mail of telefoon hebben we contact over de datum en de wensen. Op de dag van de fotoshoot gaan we lekker aan de slag en maak ik een heleboel foto's. Na afloop rekenen we af, ik ga aan de slag met het bewerken van de foto's en plaats zsm een album op Internet (besloten) zodat je heel snel resultaat ziet. Eventueel kun je nog aangeven welke foto's je in zwart-wit wilt. Daarna zet ik ze op een DVD en deze stuur ik naar je op of breng hem langs.

Ik heb er zin in! Tot gauw, groetjes, GepkeGeen opmerkingen:

Een reactie posten