dinsdag 2 februari 2010

Tilda creaties uit België

Dit vind ik ook zo'n eer. Eén van m'n vaste klanten woont in België en heeft vorig jaar samen met haar vriendin een bezoekje aan de loods gebracht. Daar hebben ze uren voor gereisd; alleen om mij te bezoeken. Dat vind ik zo geweldig! Nu ik m'n blog heb kan ik het werk van Laura in het zonnetje zetten; zij is namelijk een enorme Tilda fan en maakt de mooiste creaties. Maar ook borduurt zij graag en de boeken van Acufactum zijn aan haar goed besteed!


Laura, bedankt! Groetjes, Gepke

7 opmerkingen:

 1. Dit is echt prachtig Gepke,
  En echt een hele eer,om van zo ver te komen.Ik hoop ook nog eens snel een keer bij je te komen.en dan ga ik ook zekers de Tilda's bekijken.GR Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Gepke bedankt voor het plaatsen van Laura's foto's, ze zijn zeker mooi !!
  Leuk om te zien dat er steeds meer Tilda fans komen : )

  En als Laura dit leest, ik hoop zeker meer van je creaties te zien !! ; )

  Groetjes Corianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig Gepke! Maar het is ook zeer zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan je loods. Vind de creaties geweldig om te zien!
  Lieve groetjes,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig dat die mensen zo`n reis voor je maken en speciaal naar je loods komen, ze zijn vast niet met lege handen naaar huis gegeaan.

  Ik was net bij elly en zag jouwn ontwerpen daar liggen, wat gaag joh, erg mooi gemaakt. Ik sta soms zo perplex van jou hoe je dat allemaal weer zomaar even doet. Knap hoor!

  Liefs, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superrrrr crreasties hebben ze weer allemaal gemaakt Gepke......je zult best trots zijn als je dit ziet ! En een bezoekje aan je loods staat hoog op m'n lijstje :D
  Liefs Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat gave creaties zeg.Ooooooo en dat borduurstukje, gaaf..........
  En ik zou ook heel graag bij je willen langskomen, samen met Jeanet. Volgens mij is dat voor ons levensgevaarlijk hiihi.

  groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gepke, bedankt voor het plaatsen van mijn creaties, en jullie dames, bedankt voor jullie lieve reacties. En Corianne, mijn nieuwste creatie, het Tilda paardje is al verzonden naar Gepke :-)
  groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen