woensdag 24 maart 2010

Groot nieuws: YZC-team en eerste creatie

Het is zover: ik heb m'n eigen Your Zoap Creative Team. Zeer creatieve en superlieve dames die mij bijstaan in het maken van de mooiste creaties met Your Zoap materialen. Met als doel om alle lezeressen te inspireren en zelf ook de mooiste creaties te maken.

Met heel veel trots presenteer ik jullie mijn YZC-team: Jeanet Bosman, Elly van Trappen, Inge Veer en Jenny Doornbos. Stuk voor stuk pareltjes die zo goed bij Your Zoap passen. Ik ben zo blij dat ze mij willen bijstaan met hun creatieve ideetjes. Het werk van Jeanet bewonder ik al een tijdje en ben steeds weer verbijsterd over wat ze verzint, de blog van Elly volg ik al heel lang en maakt me altijd weer blij: zij kan met kleine dingen haar huis zo leuk aankleden, Inge heeft haar eigen lieve, romantische stijltje: ook weer zo inspirerend en Jenny is zo'n lief positief mens met ook weer ideetjes die zo goed passen bij ons romantische, landelijke sfeertje. Ik ben helemaal blij!

Jeanet heeft foto's van haar eerste creaties naar me gemaild, binnenkort ligt het in de loods en kun je het 'live' bekijken. Een schattig boekje van stof, dat willen jullie allemaal wel :).


Jeanet heeft het prinses-stofpakketje gebruikt, kantjes en lint, plaatjes van Tilda en aangevuld met eigen plaatjes. Maar met je eigen foto's is het natuurlijk ook geweldig! Binnenkort plaatst Jeanet een kleine werkbeschrijving op haar blog.
Ik ben benieuwd of jullie net zo blij zijn als ik en net zo uitkijken naar de creaties van de andere YZC-teamleden want ik kan je verklappen dat ze heel hard aan het werk zijn :)!
Lieve groetjes, Gepke

10 opmerkingen:

  1. Owwww wat schitterend weer Jeanet. Zooo romantisch. Ja dat wil inderdaad iedereen wel!De stofjes zijn ook zo geweldig mooi.
    Vind het super om bij het YZC-team te horen, Gepke en hoop zeer binnenkort wat te laten zien.
    Liefs Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik vind het geweldiggg om in dit team te mogen zitten, heel erg bedankt Gepke en de andere meiden zijn ook grote creativelingen !!Ik heb met heel veel plezier aan dit project gewerkt en zal het straks op mijn blog zetten , ik hoop dat ik er veel mensen mee kan inspireren :D Dank je wel Inge ;)
    Liefsss Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Gepke,
    Wat leuk dat je nu je eigen team hebt, nog even zo doorgaan en je zal moeten uitbreiden ;)

    Op mijn site staat in mijn laatste bericht een kaartenmap die ik heb gemaakt van de tilda bladen die ik eens bij jou gekocht heb(die van dat verlanglijstje). Het heeft even geduurd, maar is erg leuk geworden. Tis ook geweldig papier om mee te werken. Binnen kort is ook mijn foto album bepakt met tilda papier af, die zal ik dan ook op mijn blog plaatsen.

    Groetjes Rinske

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve allemaal,
    Tja...ik ben echt een hele grote FAN van de drie dames en van alles wat Gepke verkoopt!
    Het is voor mij een hele eer mee te doen en ik vind het boekje schitterend!
    Wat voel ik mij rijk met al deze prachtige creaties! Dat we ze kunnen zien en dat we ervan kunnen leren....
    Inspirerend allemaal!
    Gepke: heel veel SUCCES met alles!
    Veel liefs, ook aan Inge, Jeanet en Elly,
    Jen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat mooi!! en het ziet er zo gezellig en romantisch uit.
    Groetjes to de volgen keer.
    Lena.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, wat mooi Jeanet!!! Had natuurlijk ook niet anders verwacht, hahaha!!!! Gepke, je hebt er een prachtig blogje van gemaakt, en ik voel me echt vereerd dat ik tussen deze creatieve dames ook m'n plekje mag hebben.
    Lieve groet Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt een super creatief en een heel goed team met deze dames, Gepke! Kijk ook heel erg uit naar de creaties van ze en dit van Jeanet is al smullen hoor! Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd Gepke met je superrrrteam.Al deze meiden maken echt geweldige creatie's.Ben dan ook nwsgierig naar de volgende geweldige creatie's.Heel veel succes met je team.Lieve gr Anja;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ooooh dit wil ik ook wel,wat een schattig boekje zeg.was je blog nog niet tegen gekomen maar ik ga je zeker volgen.groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gepke gefeliciteerd met je geweldig creatie team
    groetjes Paula

    BeantwoordenVerwijderen