dinsdag 11 mei 2010

Sunshine award en creaties van Lena en RoSa-Dotje

Deze award kreeg ik van Lena omdat zij m'n RoSa-Dotje papier zo mooi vindt. Lena heel erg bedankt! Ik voel me zeer vereerd!


Maar Lena heeft ook nog geweldige kaarten gemaakt met het RoSa-Dotje papier.

 
Ik vind ze enig! Wat heb je leuke combinaties gemaakt en de kleurtjes zijn helemaal geweldig! Lena, bedankt!
Lieve groetjes, Gepke

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je Award en wat een mooie kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat heeft Elly prachtig werk gemaakt. Wist niet eens dat je een blog had. Maar nu ga ik je volgen. Van jou kreeg ik mijn eerste swap. Geweldig was die. De zak met engeltje is naar mijn kleindochtertje van 8 maanden verhuist. Kan niet anders als je Tove Engeltje heet. Nietwaar? Alles goed met jou??? Lieve groet Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaarten! En ook nog van harte gefeliciteerd met je award Gepke! Vind het nog steeds jammer dat je geen thuispartys meer verzorgt! Vond het zo leuk! Maar ik snap het wel hoor!
  Groetjes uit Nunspeet!
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gepke,

  Wat een mooie blog heb je. Ik was je al tegengekomen op de blog van Elly vandaaf die ik ook pas ontdekt heb en zag dit bord al daar. Ik had het er laatst nog met je over en het heeft mijn gedachten nog niet los gelaten hoor om een workshop bij je te volgen. Ik heb gisteren ook een blog aangemaakt. Vind het echt heel spannend en leuk. Ik ga je in mijn blog lijst opnemen en tot binnenkort in je winkel.

  Liefs,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schattige kaartjes! Geloof zeker dat het voor de kaartenmaaksters ook superleuk papier is. Mooie fijne motiefjes, ideaal!
  Gefeliciteerd met je award!
  Lieve groet Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo,
  wat make je mooi katjes.
  heel erg lief.

  groetejs send je Conny

  BeantwoordenVerwijderen