maandag 20 juni 2011

Nieuw RoSa-Dotje papier

Joepie! Er is een nieuwe serie RoSa-Dotje papier. Deze serie heet 'Fleur' en bestaat uit Vintage-achtige motiefjes in roze en blauwe kleurtjes.

Dit keer bestaat het pakket uit 6 vellen waarbij de ene kant roze bedrukt is en de andere kant blauw. Ik ben er weer erg blij mee.

Ook is er stof van de RoSa-Dotje uit Holland serie. Helaas heb ik de stof zelf nog niet maar als je even Googled op RoSa-Dotje dan vind je een heleboel verkoopadressen. Verkoop je de RoSa-Dotje stof (of het papier) mail me dan even dan plaats ik een linkje op m'n blog.

Bij de houtdragers heb ik een nieuwe lijst geplaatst en deze heb ik met het nieuwe RoSa-Dotje papier bewerkt.Voor de roosjes van kant heb ik gewoon kant een kleurtje gegeven met de Fleur verf James Taupe. Van het kant heb ik een strookje geknipt en deze met een sponsje geverfd. Voor de roosjes heb ik een cirkel geponsd en daar het kant gerimpeld op geplakt met Collal textiellijm. Bij sommige heb ik een tweede laagje gerimpeld kant aangebracht als variatie. Ook kun je eerst het kant plakken en het daarna met een sponsje kleuren.
Lieve groetjes, Gepke


6 opmerkingen:

 1. hoi meis
  je nieuwe papierlijn ziet er super mooi uit meis
  je houten creatie die je hebt gemaakt is prachtig
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig papier en wat kan je daar een mooie dingen mee maken ... helemaal top .....

  Gr. Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja ja dacht even om het hoekje kijken en dan zie ik en...je mooie papier en...een heerlijke lijst met schitterende foto's en helemaal opgeleukt. Waanzinnig gaaf.

  Warme groetjes,
  Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, ben je daar ook nog mee bezig geweest!!!! Wat weer een prachtige nieuwe lijn Gepke! En super mooi voorbeeld natuurlijk!
  Lieve groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen