maandag 5 december 2011

Creaties Frences en Eline's Bookparty

Op diverse blog zijn al berichtjes geweest over Eline's Bookparty. Ik kan alleen maar beamen dat het één groot feest was. We zijn enorm verwend door Eline, 's middags zijn er veel bezoekers geweest en 's avonds nog even met elkaar wat gegeten. Een dag om lang te herinneren.

Frences stuurde me nog deze foto's met beschrijving van het hart en de labels (zie onderaan dit bericht). Ze heeft schattige kaartjes gemaakt met het nieuwste Tilda papier. En ook het kersthart. En ze heeft nog labels gemaakt met RoSa-Dotje papier. Frences superbedankt weer! Het is allemaal weer even fantastisch!
Beschrijving Kersthart Tilda
Trek voor de voor- en achterkant de vorm van hart en de sneeuwvlok tweemaal over op papier naar keuze. Meng daarna verf zodat je een mooie kleur aquablauw krijgt en smeer dat met een stukje spons op de zijkant van het hart en aan de binnenkant van de sneeuwvlokvorm. Laten drogen en intussen knip je de vorm uit het papier en knip je de sneeuwvlok uit.
Plak met lijm het papier op het hart. Even laten drogen en dan ga je met een schuurpapiertje over de randen heen, zodat het papier mooi op het hart past en je de randen van het papier nauwelijks ziet. Ga met glitterlijm net langs de contouren van de sneeuwvlok. Goed laten drogen en als de lijm droog is, versier je het hart met de prachtige die-cuts van Tilda. Plak ook eens een bloemetje en kantje hier en daar.
Beschrijving labels
Met het papier van Rosadotje A vintage christmas maakte Frences tezamen met de stempels van Eline's Winterhuis drie labels. Leuk voor aan een cadeautje of als versiering in de kerstboom. Snijd drie rechthoeken van ongeveer 6 cm breed en 11 cm hoog uit het vel met de sterren. Knip er hoekjes uit en je hebt je eigen label gemaakt. Hier en daar zijn ze wat gekreukt voor een leuk effect.
Stempel met de stempels van Eline's Winterhuis her en der wat figuren met grijze inkt. Versier de labels met kant, prachtige bloemenstrook en stempel ook wat losse figuren zoals het hartje of een label, knip ze uit en gebruik ze als versiering. Ook zit in een van de vellen van Vintage Christmas een mooie schaats. Ook deze kun je prima gebruiken op een label. Maak af met een mooi kantje en een bloemetje en je hebt een leuk setje van labels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten