donderdag 30 juni 2011

Site niet bereikbaar

O wat vervelend! M'n site is sinds gisteren niet bereikbaar. Ik ben op zoek naar het probleem en hoop het zo snel mogelijk te verhelpen. Stress!!
Groetjes, Gepke

maandag 27 juni 2011

Creaties RoSa-Dotje Fleur

Er wordt al druk gewerkt met het nieuwe papier. De resultaten zijn weer geweldig! Kijk maar deze lay-out van Elly. Meer mooie creaties van Elly: http://www.myeverydayhandmades.blogspot.com/





Maar ook Lia heeft iets moois gemaakt. Deze fantastische kaart. Voor meer creaties van Lia: http://liawilcke.blogspot.com/



(sorry, krijg het kaartje even niet gedraaid!)

Ik heb sinds vandaag brievenbusdoosjes waarmee het 30,5 papier als brievenbuspost verstuurd kan worden. Ik rol het dan als het ware op. Wil je er zeker van zijn dat het onbeschadigd aankomt dan is pakketpost natuurlijk het beste. Maar de doosjes zijn een goed alternatief.
Lieve groetjes, Gepke



maandag 20 juni 2011

Nieuw RoSa-Dotje papier

Joepie! Er is een nieuwe serie RoSa-Dotje papier. Deze serie heet 'Fleur' en bestaat uit Vintage-achtige motiefjes in roze en blauwe kleurtjes.

Dit keer bestaat het pakket uit 6 vellen waarbij de ene kant roze bedrukt is en de andere kant blauw. Ik ben er weer erg blij mee.

Ook is er stof van de RoSa-Dotje uit Holland serie. Helaas heb ik de stof zelf nog niet maar als je even Googled op RoSa-Dotje dan vind je een heleboel verkoopadressen. Verkoop je de RoSa-Dotje stof (of het papier) mail me dan even dan plaats ik een linkje op m'n blog.

Bij de houtdragers heb ik een nieuwe lijst geplaatst en deze heb ik met het nieuwe RoSa-Dotje papier bewerkt.



Voor de roosjes van kant heb ik gewoon kant een kleurtje gegeven met de Fleur verf James Taupe. Van het kant heb ik een strookje geknipt en deze met een sponsje geverfd. Voor de roosjes heb ik een cirkel geponsd en daar het kant gerimpeld op geplakt met Collal textiellijm. Bij sommige heb ik een tweede laagje gerimpeld kant aangebracht als variatie. Ook kun je eerst het kant plakken en het daarna met een sponsje kleuren.
Lieve groetjes, Gepke


vrijdag 17 juni 2011

Naar het strand - Atelier Tintangel

Hannie van Atelier Tintangel heeft zo'n schattig strandmeisje gemaakt. Ze heeft hierbij gebruik gemaakt van een RoSa-Dotje stofje en daar ben ik natuurlijk weer helemaal trots op! Wil je het pakketje maken dan kun je het bestellen bij Atelier Tintangel: http://www.tintangel.com/. Veel plezier ermee!



Jeanette heeft een tas gemaakt met een RoSa-Dotje stofje; deze wilde ik ook graag laten zien. Hij is leuk hé?


Jeanette bedankt voor het opsturen van de foto!

En kijk dit dan! Dit heeft Jenny gemaakt:




Een sieradenkistje. Janny heeft het RoSa-Dotje papier RoZe uit Holland gebruikt en nog heel veel meer! Ik vind hem schitterend geworden. Janny bedankt weer!

Lieve groetjes, Gepke

woensdag 15 juni 2011

Even voorstellen: Sam

Afgelopen weekend hebben we een puppy gehaald: onze kleine Sam. Een Shih Tzu, van nu 7 1/2 week. Wat een schatje! En o, zo ondeugend!


Ik ben een klein prinsje:


Nee, hadden we van tevoren gezegd, hij mag niet op de bank :)!

En zo slaap ik het liefst:


En dit zijn m'n vriendjes: Max (6 maanden; van onze oudste dochter, en Puk (ook 7 weken; van onze jongste dochter).


Wat een werk zo'n kleine hummel, maar wat een plezier!
Lieve groetjes, Gepke






maandag 6 juni 2011

in de Telegraaf

Ik sta met een artikeltje in de Vrouw online van de Telegraaf. Zo leuk! Klik hier om het te lezen.

Ineke van Bellebob, www.bellebob.nl heeft me hier ooit genoemd en nu sta ik er zelf.

Lieve groetjes, Gepke
www.yourzoap.nl