dinsdag 27 oktober 2009

Kadootje van Eline

Dit is ook weer zo geweldig leuk! Van Eline gekregen, heel lief. Dank je wel! Dit is zo leuk om zelf te maken. Wat je nodig hebt is de stempel van Eline (silhouette) en papier van Eline. Verder wat kralen, lint en knoopjes en lijm.
Helemaal schattig en helemaal vintage!

5 opmerkingen:

 1. Hi Gepke,
  kijk eens op m'n blog, ik heb je een award gegeven!
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom hier via weerspiegeling......
  Wat een dotje is dit.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heee Gepke, long time no seen! Ik lees net op Anita's blog dat je ook met een blog gestart bent. Leuk meid! Fijn dat het allemaal zo goed met je gaat, ik kwam je naam ook al in de Tilda boeken tegen. Leuk leuk leuk! Heerlijk dat al dat harde werken ook beloond wordt.
  Die slinger is ook mooi. Ik heb die silhouette stempel ook, ik had er cadeau labels van gemaakt, ik kan ff niet laten je de link te sturen:
  http://lilimsadventures.blogspot.com/2009/09/third-time-lucky.html
  Heel veel plezier en succes met je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Gepke,

  Leuk dat je een bezoek aan mijn blog hebt gebracht.En bedankt voor je leuke reactie.Je vraagt met wat voor papier ik het liefst werk.Nou eingelijk maakt het mij niet zo uit met wat voor papier ik werk.Ik probeer van alles en vind het leuk om met verschillende soorten materialen te werken.Voor mij is het allemaal een leuke uitdaging.Ik weet niet of je hier iets mee kan.Ik zeg dan ook, gewoon proberen.Als ik nog iets voor je kan betekennen hoor ik het graag.

  Gr Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had het al eerder gezien...en was er weg van, nu heb ik deze stempels ook en tja...wie wil dit dan niet in het raam laten blinken met kristal kralen ertussen, heerlijke blik vanger...

  Warme groetjes,

  Anita.

  BeantwoordenVerwijderen