donderdag 15 juli 2010

Cards Only en Hobbyjournaal

Hier ben ik zo trots op: ik sta met 2 pagina's in de Cards Only! Twee pagina's en groot vermeld 'RoSa-Dotje'. Is het niet geweldig? Natuurlijk heb ik het zelf ingestuurd maar het had ook zomaar niet geplaatst kunnen worden. Dat was nog wel even heel spannend!

Ik had een uitnodigingskaartje voor een kinderfeestje, een tasje om mee te geven na het feestje, een servetring en coctailprikkertjes gemaakt. Allemaal met het RoSa-Dotje papier 'Pretty in Pink'. De 30,5 x 30,5 vellen. Dat is zulk fijn papier om mee te werken. Cards Only bedankt voor de mooie lay-out.
Maar gelijkertijd was er nog leuk nieuws: Kitty Franken heeft met het RoSa-Dotje papier een schattig doosje en kaartje gemaakt en dit staat in het Hobbyjournaal! En dat allemaal tegelijkertijd! Kitty, bedankt! Kitty maakt de meest geweldige doosjes, bezoek haar blog.
Wat een feestje toen ik terugkwam van vakantie.
Natuurlijk liggen beide bladen in de loods en in m'n webwinkel.
Lieve groetjes, Gepke


6 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd meis
  wat gaaf is dit hé
  je verdiend het hoor
  je maakt prachtige creaties
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. supergaaf! Mag je trots op zijn hoor!! Ik vind het zo ontzettend leuk als mensen hun hart volgen en nog leuker om dit een beetje te volgen hier op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd meis, je mag zeker trots zijn hoor !! Ik had gisteren toevallig Cards Only gekocht en zag de layout.... super ; )
  HobbyJournaal heeft mijn moeder altijd, dus ik ga zeker even kijken.

  Geniet er van meis en een fijn weekend !!
  Knuffel Corianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Gepke,daar kan je wel heel trots op zijn.
  Alles is ook schitterend gemaakt .

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor Gepke! Ik had het al gezien in de CO! Er staan prachtige creaties in met jou mooie en lieve papiertjes! Daar kun je echt trots op zijn echt te gek. Fijne avond nog. Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! gefeliciteerd!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen