dinsdag 19 oktober 2010

Zo bijzonder

Soms kom je zulke bijzonder dingen tegen. Zo ook dit. Deze quilt heeft een oma voor haar kleindochter gemaakt. De oma heeft al een hele respectabele leeftijd maar doet dit allemaal gewoon nog!

De kleindochter is nog lang niet aan kinderen toe maar wilde heel graag dit kleed als aandenken aan oma hebben. En dus is oma aan het naaien gegaan. Vind je dat niet bijzonder?

En dit is de oma bij haar pronkstukken. Het stoeltje is al heel lang in de familie en heeft een bijpassend kussentje gekregen. Verder heeft oma ook nog een mandje gevuld met dierbare voorwerpen.
Ik vind het heel bijzonder. Oma, Ditty en dochter bedankt dat ik dit bijzondere verhaal heb mogen meemaken en stofjes heb mogen leveren.
Lieve groetjes, Gepke


5 opmerkingen:

 1. Ja dat is heel bijzonder! Een mooiere herinnering kan je niet aan je oma hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap van die oma hoor!!!

  fijne dag meis...liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk als je zo'n oma hebt! Ik heb ook nog de notenzakken van mijn oma! Die haakte ze met Pasen en dan vulde ze de gehaakte zakken met noten en paaseitjes! Dierbare herinneringen heb ik hieraan!
  Leuk dit te lezen en nog leuker, dat oma op je blog staat!
  Lieve groetjes, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen en te zien, Gepke. Hartverwarmend! Oma en haar kleindochter mogen heel trots zijn.
  En dan is het ook nog bijzonder voor jou dat jij hier een bijdrage aan hebt kunnen/mogen leveren (-:
  groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Gepke, bedankt voor je berichtje op mijn blog. Ik heb jou naam al een aantal keren voorbij horen komen in mijn scrap- vrienden/kennissen kring.
  Ik dacht, nu neem ik direct een kijkje bij je.
  Wat een leuk blog heb je en wat een prachtige dingen verkoop je via je webwinkel. ik kom zeker nog eens bij je langs. Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen