woensdag 1 december 2010

Opheffings uitverkoop

Tja, hoe breng je zo'n nieuwsbericht? De titel zegt het al: ik ga stoppen met de loods. De enige reden hiervoor is tijdgebrek. Ik heb teveel balletjes hoog te houden en het lukt niet meer; er moet iets afvallen. De webwinkel wil ik heel graag houden en ook wil ik me verder ontwikkelen in het ontwerpen en de RoSa-Dotje lijn meer uitbreiden. Dus blijft er maar één ding over: de loods. Met pijn in m'n hart heb ik besloten de huur op te zeggen en te stoppen met verkoop via de loods.
 Het goede nieuws is dat de webwinkel gewoon blijft en ik meer tijd zal hebben om hem regelmatiger bij te werken. Nu gebeurt het vaak dat nieuwe artikelen niet in de webshop belanden gewoon omdat er geen tijd voor is. Ook wil ik weer meer doe-het-zelf ideetjes met werkbeschrijvingen plaatsen. Ook dat lukte gewoon niet meer. De woonaccessoires zullen minder worden, maar verdwijnen niet helemaal. De zeep, hobby, stof, boeken, kant en band blijven en worden uitgebreid. En natuurlijk blijf ik specialist op het gebied van Tilda!


En de sfeer blijft hetzelfde: alles in een landelijk, romantische sfeer. Geen standaard (hobby)webwinkel maar net even die dingen die je huis of hobby die landelijke, romantische sfeer geven.

En RoSa-Dotje wordt meer en meer uitgebreid. In januari komt er een nieuwe serie papier, zowel 30.5 x 30.5 als A4. Maar ook bijpassend MDF, stof en misschien nog wel meer. Er zijn wat ontwikkelingen gaande maar daarover later meer.


En ook de workshop gaan gewoon door en er komen meer nieuwe workshops. En ik kom graag naar je toe, maar ook daarover allemaal later meer. First things first!


De komende 2 maanden zal ik flink moeten opruimen en daarom nu op de woonaccessoires in de loods 50% korting. Dus nu is je kans om kadootjes in te slaan voor een leuk prijsje.

Let op! Rond de feestdagen ben ik op andere tijden open:
Di 21 en 28, wo 22 en 29 en do 23 en 30 december geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Vrijdag 24 en 31 december gesloten.


Verder ben ik normaal geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur tot en met zaterdag 30 januari 2011. Daarna zijn we gesloten.

Ik wil vast iedereen bedanken voor de gezellige bezoekjes aan de loods. Ik hoop jullie de komende 2 maanden nog even een keer te zien.

Lieve groetjes, Gepke
www.yourzoap.nl

18 opmerkingen:

 1. Heel erg jammer, maar ook begrijpelijk!
  Gelukkig blijft de landelijke, romantische sfeer in de webwinkel bestaan.

  Liefs,
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moedig van je om deze stap te nemen! Wens je sterkte met het afronden van alle dingen rond de loods.
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja ik heb je al in het gastenboek op je site geschreven: ik schork me rot toen ik het las, maar ik ben blij dat je door gaat met al je andere projecten! Suces en sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had je al een mail gestuurd, en inderdaad het is heel erg jammer.

  Toch wens ik je veel succes en blijf je blog zeker volgen.

  Liefs, Eveline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga de loods zeker missen. We hebben het hele Eline's Huis boek daar gefotografeerd. En niet te vergeten het geweldige boek-presentatie-feest daar gehouden. Maar je kan inderdaad niet meer uren in een dag toveren, dus heel verstandig dat je deze keuze maakt. Veel sterkte, Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. potverdikkie ik schrok ervan, dacht dat je helemaal ging stoppen...gelukkig blijft de webwinkel. Heel jammer dat je met de loods moet stoppen en ik begrijp heel goed dat het een moeilijke keuze isgeweest, maar je kunt niet alles je bent ook maar een mens het houd ergens op. Heel veel succes en sterkte met het afronden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Gepke, ook ik schrok toen ik je nieuwsbrief las.... maar ik vind het toch het meeste rot voor jou en dan ook knap dat je deze knoop kon doorhakken ! = )
  Ik wens je heel veel sterkte met het afronden van de loods en ik kom zeker weer eens kijken in je webwinkel ; )

  Knuffel Corianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. jeetje meis
  ik vind dit erg jammer meis
  gelukkig ga je verder met je webwinkel
  ik zie je denk ik snel meis
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou meissie...wat jammer!!!
  Je was toch uniek hier in ons dorp.
  Gatver...wat vind ik dit jammer!!!!
  Ik kom vrijdag nog wel ff bij je kijken...hoef toch maar tot 11.15 uur te werken...kom ik daarna ff een bakkie bij je doen.

  lieve groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gepke,

  Wat jammer dat je gaat stoppen met de loods... Want je loods is prachtig, maar soms moet je knopen doorhakken om andere dingen beter tot hun recht te laten komen, en ik weet zeker dat wat er ook op je pad komt, dit zeker gaat lukken! Ben wel heel erg blij dat je je webwinkeltje wel houd!

  Veel suc6 met alles!

  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat jammer Gepke, ik was echt van plan om een keertje te komen kijken. Maar gelukkig blijft je fantastische webwinkeljte. Nog bedankt voor de extra kleurvelletjes, ze zijn erg leuk.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 12. O wat jammer dat de loods dicht gaat! Ik schrok ook van het nieuws, maar soms moet je inderdaad prioriteiten stellen. Gelukkig blijft de winkel wel bestaan. Helaas kunnen we dan alleen niet meer gezellig een kopje thee met een koekje samen drinken, terwijl we ogen tekort komen van al het moois om ons heen. We komen gauw nog een keertje langs hoor!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohhh gepke, je moet ons niet zo laten schrikken hoor pffffff je gaat gelukkig nog wel door met de webwinkel, dat zou echt helemaal zonde zijn hoor. Ik vind je artikelen helemaal geweldig hoor meis en kan me voorstellen dat je ivm gebrek aan tijd en ook doordat je meer eigen producten wilt ontwikkelen de loods er niet bij kan doen. Maar gelukkig ga je door met de webwinkel. Wow...Veel liefs Terry xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat ontzettend jammer dat je gaat stoppen met de loods. Ik mag er erg graag lekker rondneuzen en kom ook altijd goed geslaagd weer thuis.
  Gelukkig blijft je webwinkel, dan hoef ik het niet helemaal te missen!
  Succes de komende twee maanden met de afronding van de loods. Misschien kom ik nog wel even kijken met mijn moeder.
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeetje Gepke, dat is een beetje schrikken!! Maar inderdaad het moet wel leuk blijven. En ben blij dat de webwinkel wel blijft. Vond het altijd wel gezellig om een beetje rond te neuzen in de loods. In ieder geval veel súcces en tot snel weer.
  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit zal zeker geen makkelijke beslissing voor je zijn geweest, maar als het teveel tijd van je opslokt is het ook niet goed. En die webwinkel blijft gelukkig bestaan.
  Lieve groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hay Gepke,

  Tjeetje wat jammer dat de loods weg gaat.
  Maar het voordeel is dat je nu wel iets meer tijd hebt...en dan gaan er weer nieuwe deuren voor je open.
  Misschien kunnen we dan eindelijk eens aan ons boek beginnen hihi..

  Veel succes en liefs,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jammer jammer, we zullen de bezoekjes en workshops gaan missen, we komen nog wel een kopje koffie halen.

  gr. Marita en Louise

  BeantwoordenVerwijderen