dinsdag 18 januari 2011

Fleur; matte (krijt) verf voor Home Decorations

Vind je het net als ik geweldig om schilderijlijstjes, lampenvoetjes, vaasjes enz enz iedere keer een ander kleurtje te geven? Maar wil je wel graag dat mooie matte, krijtverf effect bereiken? Joepie! Dan is er nu een verf op de markt waarmee dat kan. De verf zit in potjes van 130 ml, kost 5.90 en is er in de meest fantastische kleuren! Ik ben helemaal enthousiast.

Ik ben begonnen met een paar schilderijlijstjes die al heeeeeeeeeel lang lagen te wachten op een verfbeurtje:

Verder ben ik nog bezig met lampenvoetjes en jullie hebben vast ook wel zo'n kan beplakt met bloemenpapier van vorig jaar? Die na een hele zomer buiten te hebben gestaan helemaal vervaagd is? Die ben ik ook aan het schilderen. Het werkt super! Als hij klaar is plaats ik de foto op m'n blog.
Een paar van de kleurtjes:


Ik vind de verf erg prettig om mee te werken. Hij smeert goed uit, hecht goed, is snel droog en vooral heel mat! Ook vind ik het prettig dat hij in kleine potjes zit. Vaak gebruik je niet zoveel en nu kun je wat meerdere kleurtjes aanschaffen.
Ik neem de voorbeelden van de schilderijtjes mee naar de loods. Vanaf vrijdag 21 januari heb ik de verf ook in de loods liggen. Kun je het zelf zien :).
Lieve groetjes, Gepke
(De verf staat ook op m'n site. Ik ben nog druk bezig met kleurstalen maken.)


6 opmerkingen:

 1. Ziet er erg goed uit Gepke! Heel mooi het matte krijteffect. Dat beloofd weer heel wat knutselplezier. Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig...als ik eens even tijd heb zal ik eens zoeken wat we een ander kleurtje kunnen geven!!

  Kom snel nog even kijken bij je in de loods hoor!!

  liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf zeg! Vrijdag kom ik even kijken...

  Liefs, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha daar word ik nou enthousiast van, kleine potjes verf die er nog leuk uitzien ook. En geen gezeur met terpentine gewoon kwassie onder de kraan uitspoelen. Mooie kleuren ook.
  Ik hou het in gedachte.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen