zondag 27 februari 2011

Gezocht: Marie Claire Idees nr 81

Regelmatig koop ik de Marie Claire Idees; vind hem de ene keer heel leuk en de andere keer wat tegenvallen. Maar hier is hij niet zo makkelijk te koop dus heb ik hem al een poosje gemist. Nu zag ik dat nr 81 (eind vorig jaar) vol stond met leuke ideetjes. En die heb ik dus niet! Wie weet waar ik hem nog kan kopen of misschien wil je hem kwijt? Ik hoor het graag.
Fijne zondag, lieve groetjes, Gepke


5 opmerkingen:

 1. Hai Gepke,
  Lijkt me een leuk blad!
  Mocht er niemand zich melden met dit nummer, dan kun je via de volgende link deze MCI volgens mij nog bestellen: http://europeanbook.com/product1931.html
  Zag ook wel sites waar je 'm kon downloaden, maar daarvoor moet je je registreren; weet niet of je daar zin in hebt? Een tijdschrift in het ├ęcht is toch veel leuker!
  Succes ermee!
  lieve groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal het voor je navragen Gepke, misschien kan ik wel zo'n oud nummer voor je bestellen. Ik kocht hem eerder ook vaak, maar ik vind dat er de laatste tijd te veel aan schoonheids toestanden en dat soort dingen in staan. En vooral zoveel reclame!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gepke,

  Ik heb Marie Claire nr 81! Als je wil, kan je hem van mij overnemen.
  groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. achteraan de MCIdees staan de nummers (vanaf nr 36) die je kunt nabestellen, rechtstreeks bij hen, voor het geval het je nog eens overkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem! Marianne was zo lief om hem op te sturen. Iedereen bedankt voor de reactie. Geweldig is zo'n blog toch! Groetjes, Gepke

  BeantwoordenVerwijderen