zaterdag 26 maart 2011

Workshop servies beschilderen, za 16 april

Een paar weken geleden heb ik toch zo iets geweldigs leuks gedaan: schilderen op BB-ruitje. Ik ben daarvoor bij Basic Lodge in Slootdorp geweest. Wat een geweldige ruimte en wat een superleuke meid is Laura. Het is een feestje om daar een workshop te volgen. Dit is wat ik heb gemaakt:


Natuurlijk een roos en natuurlijk op een roze ruitje :). Ik voelde me net een echte kunstenaar achter die ezel :). Ik ga me verdiepen in deze techniek en op een later moment deze workshop ook aanbieden. Met goedkeuring van Laura.

Maar ik heb helemaal de smaak te pakken en wil nog een keer bij Laura een workshop 'servies beschilderen' gaan doen. We hebben hiervoor zaterdag 16 april uitgekozen. Maar wie heeft er zin om ook te gaan? Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Meer info vind je op de site van Laura: www.basiclodge.nl. Ook kun je je bij haar opgeven. Het is echt een aanrader! Ik ga in ieder geval met m'n dochter en 2 vriendinnen maar er is plek voor meer!
Lieve groetjes, Gepke

5 opmerkingen:

 1. wauw zeg, wat heb je dat prachtig gemaakt !! super knap !!
  Jij hebt talent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet het er gezellig uit, en wat een prachtig doek heb je gemaakt! Leuk dat je zelf ook zoiets wilt gaan doen. Servies beschilderen is leuk om te doen, ik heb het 1 1/2 jr. geleden ook eens gedaan, maar ik heb niet zo'n echte schilder- en tekenaanleg, dus mijn eindresultaat vond ik wat matig, maar de techniek was erg leuk. Dus ik wens je veel plezier !
  Groetjes helga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi zeg, en ben ik nu helemaal blont:) als ik vraag of het ruitje van stof is eronder?

  Zonnige zondag, Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi! En wat een leuk idee!
  Groetjes Xandra

  BeantwoordenVerwijderen