dinsdag 5 juli 2011

Nieuwe creatie van Jenny


Dit schattige vogelhuisjes heeft Jenny voor ons gemaakt. Ik vind het weer fantastisch. Jenny heeft meteen een werkbeschrijving erbij gemaild en dit keer plaats ik die even hier. Ik heb een nieuwe computer en kan nog even geen pdf-jes maken. Computers, zo leuk maar soms zo irritant!

Werkbeschrijving MDF Birdhouse 3:
Nodig: 1 MDF Birdhouse 3/ Fleur matte acrylverf/ Tilda papierstack SUMMER BLUE/ dubbelzijdig tape en tacky glue/ 1 vogeltje/ 2 pins en 1 veertje (niet echt noodzakelijk, maar wel leuk/ Distress crackle paint/ 1 roos/ 3 blaadjes (klein formaat)/restjes tule (niet noodzakelijk mocht je het niet in huis hebben/ groen, bruin of blauw inktblokje (ik heb groen gebruikt)/ een blauw strikje/ smal organza lint om op te hangen/ drie sprietjes white pearl spray/ wat kant en klare bloempjes (of zelf uitgestanst) met wat spacers en pareltjes als hartje en een swirl (swirlpons)/ parelketting of losse pareltjes, die je om het cirkeltje plakt/ een bedeltje en wat ringetjes/ eventueel stickles.
Verf met de Fleur matte acrylverf de randen van het vogelhuisje. Laat goed drogen en knip uit het papier de vorm van het vogelhuisje ongeveer een halve cm kleiner en plak het op het MDF huisje met dubbelzijdig tape. Versier het huisje naar eigen inzicht met de tule, de bloemen, blaadjes, de swirl enz.
Zet de zwaardere roos vast met Tacky Glue en het vogeltje ook. Dit moet even goed drogen, maar deze lijm droogt gelukkig snel! Plak dan om het cirkeltje de pareltjes en het strikje met dezelfde lijm erop. Zet de sprietjes met de pareltjes goed vast onder de roos. Je kunt in het vogeltje eventueel 2 hartpins steken en een labeltje erbij maken. De ringetjes houden het bedeltje vast.
Ik heb mijn vogelhuisje gemaakt voor twee lieve mensen, die binnenkort in het huwelijksbootje stappen!
Vandaar de tekst: WELCOME LOVEBIRDS.
 
Alle materialen kun je natuurlijk bestellen bij www.yourzoap.nl.
Veel plezier ermee! Lieve groetjes, Gepke

4 opmerkingen:

 1. Schitterend gepke, lijkt me leuk om eens te maken.

  Heb je mijn mail nog ontvangen???????


  gr.Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk huisje! En prachtig romantisch versierd! Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o wat mooi kan alleen het patroon niet vinden grt jans

  BeantwoordenVerwijderen