zondag 8 augustus 2010

allemaal kleurtjes

Per ongeluk kwam ik op de blog van Irma en ik was op slag verkocht! Haar blogbanner en blog vind ik helemaal geweldig.
En het servies in pastelkleurtjes is m'n nieuwe passie/ verslaving. Ik moet nog beginnen :), maar weet nu al dat dit vele snuffeltochtjes gaat opleveren. Ik heb haar blog al een paar keer uitgepluist en weet al wat een volgende papierserie gaat worden.... Ook weet ik in ene waarom dit mij zo aanspreekt. Toen ik het boek 'Sfeer maken'/ Tilda with love voor de eerste keer onder ogen kreeg was ik ook helemaal verkocht. De sfeer in het boek vond en vind ik nog steeds zo geweldig. En dit lijkt op elkaar. Tot nu toe heb ik alleen maar roze/ wit en wat grijstinten in huis maar de pastelkleurtjes mogen er vanaf nu bij. En nu op zoek naar m'n eerste deel van wat m'n verzameling gaat worden: pastelservies van Petrus Regout. Kijk maar eens op de blog van Irma; dat snappen jullie wat ik bedoel.
Fijne zondag! Lieve groetjes, Gepke

9 opmerkingen:

 1. Oooo! Je hebt gelijk: Wat een geweldige blog! En dat huis....daar zou ik zo in willen wonen, niets aan veranderen...Ik ben direct volger geworden! Echt een droomwereld voor mij.
  Liefs, Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap het helemaal....
  Hier wordt je nu echt blij van.....
  Die Irma....;0)
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent dus ook al verkocht!!
  Wat gaaf hè...al die kleutjes...word er altijd zo vrolijk van!!

  liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook helemaal weg van de stijl van Irma. Inderdaad, met het boek van Tilda waren het ook die pastelkleurtjes wat mij zo aansprak. Ik ben ook sinds kort begonnen met het sparen van het pastelservies. Succes hoor.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Gepke,

  ja ik weet het Irma heeft een prachtige blog.

  Nou geniet ze van het sparen en speuren...

  Liefs,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap precies wat je bedoeld, die kleuren zijn gewoon helemaal leuk, de combinatie van roze, wit, lichtblauw en grijs zijn momenteel ook mijn favorieten.

  Hoop dat je snel wat moois kan vinden voor je verzameling. Ook erg vervelend hoor dat internet en andere winkels rondstruinen, maar niet heus, hihi.

  Groetjes Frences

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier met sparen dan maar! Pastelservies van Petrus is inderdaad hartstikke mooi!

  Wat zoek je vooral...of heb je geen wensen? Bij ons bij de kringloop is erg vaak Regoutservies te vinden...ik kan het in de gaten houden voor je ;)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd mijn oogjes open voor je en duur zal 't nooit zijn, bekers kosten hier meestal € 1,55 ofzo, borden ook, theepotjes of koffiepotjes rond een tientje/9 euro...als ik iets zie laat ik 't jou zo snel mogelijk weten ok!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik herken het helemaal, ik hou ook van pasteltinten, lichtblauw, zachtgroen, roze... ik word er helemaal vrolijk van!
  En inderdaad, het Tildaboek 'Sfeer maken' is ook een heerlijk kijk- en wegdroomboek.

  groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen